WebBrowser - prihlásenie sa na zobrazenie kontextu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

WebBrowser - prihlásenie sa na zobrazenie kontextu – .NET – Fórum – Programujte.comWebBrowser - prihlásenie sa na zobrazenie kontextu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yterbium0
Stálý člen
9. 7. 2009   #1
-
0
-

zdravím,

mám menší problém, pridal som do aplikácie webBrowser, a dal som mu otvoriť stránku (na ktorú ma meno a heslo) ale neviem ako to predať, aby ma to prihlásilo...

webBrowser.Navigate nemá žiadnu takú metodu, a zatial čo som na rýchlo prebehol nič osm nenaašiel...


Jedná sa o phpBB forum, ktoré aby ste videli stránky je potrebný login, ktorý samozrejme mám, len neviem ako sa prihlásiť...

any ideas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Reklama
Reklama
yterbium0
Stálý člen
10. 7. 2009   #2
-
0
-

no nakoniec mi s tým trochu pomohli na MSDN, a potom som to dotvoril, vypadá to takto, je to funkčné:

string adresa = "mySite.sk/login";

string meno = "name";
string heslo = "password";

public void PrihlasPoNacitani(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
{
HtmlElementCollection elements = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input");
foreach (HtmlElement element in elements)
{
if (element.Name == "username")
{
element.SetAttribute("value", meno);
}
if (element.Name == "password")
{
element.SetAttribute("value", heslo);
}
if (element.Name == "login")
{
element.InvokeMember("click");

}
}
}
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
webBrowser1.Navigate(adresa);
webBrowser1.DocumentCompleted += new WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(PrihlasPoNacitani);
)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
yterbium0
Stálý člen
10. 7. 2009   #3
-
0
-

ešte som sa chcel spýtať, je to bezpečné, len-tak uložiť do stringu prihlasovacie meno a heslo?

nedá sa to nejako "zašifrovať", alebo ani takto sa to nedá zistiť?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.124.–
dannyk0
Věrný člen
10. 7. 2009   #4
-
0
-

Jedine https(stejne jako http protokol, jen je sifrovan pomoci SSL), ale ted si nejsem jisty, jestli to musi koncova strana podporovat nebo je to univerzalni na vsechny weby.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
yterbium0
Stálý člen
10. 7. 2009   #5
-
0
-

čauko,

no ani tak nejde o to "prihlasovanie " samotné, ale skôr o to, ako ľahko sa dá získať ten login, čo mám string meno,heslo...


Prosto stačí otvoriť aplikáciu v totalcomanderi, dať "F3", skopírovať text do "poznámkového bloku",a po troške hľadania je tam pekne napísaná...

Toto takto nemôžem nechať, nenapadá Ťa niečo ako to "zakryptovať" aby sa to tak jednoducho nedlao čítať?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.124.–
dannyk0
Věrný člen
10. 7. 2009   #6
-
0
-

Jestli jsem to pochopil spravne, tak tobe jde o ukryti textu ve spustielnem souboru. Tu uz se aplikuje anti-cracking a jako nejjednodussi vec, kterou muzes udelat je udelat si treba blby XOR algoritmus, ktery ti ty prihlasovaci udaje zasifruje nejakym klicem a pred pouzitim se dotazes na dany klic a desifrujes je. Nebo to udelas vnitrne - ten, kdo se v RE nevyzna to neprecte, ten kdo ano, tak ho tim akorat zprudis a zaberes mu par minut casu, nez zjisti, kde se s tim co dela.
Z toho vyplyva:
LAMOVZDORNE => ANO
CRACKUVZDORNE => NE

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
yterbium0
Stálý člen
11. 7. 2009   #7
-
0
-

ok, možno to tak skúsim niečo pohľadať, a možno to nechám tak, aby si zadali pri štarte svoje údaje...

ale díky :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.124.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

Prihlásenie — založil Tomas

Prihlásenie PIN-om — založil Martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý