TELNET C# – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

TELNET C# – C / C++ – Fórum – Programujte.comTELNET C# – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Lukáš Mojžíš
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
10. 7. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den. Neví někdo prosím jak pomocí C# programu načíst echo data z telnetu?
Chci: Login, Password, IFCONFIG, ukončit.
Toto je vše. Výsledek nechci vypsat do commandline, ale vyparsovat a roztřídit do políček Tx bytes, Rx bytes, Tx packets, ... k jednotlivému interfejsu, který vyberu z nabídky. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.48.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
10. 7. 2009   #2
-
0
-

najdi jak se otevre socket, a pak uz jen posilas a nacitas data ... telnet ma vyhodu ze je ciste textovej takze zadny slozitosti..
jak to uz ti ale nereknu .. nedelam v C# ... v C a pripadne C++ je serial o pouziti socketu napriklad na serveru builder.cz


btw jak by to vypadalo v perlu:

    use Net::Telnet ();

$t = new Net::Telnet (Timeout => 10,
Prompt => '/bash\$ $/');
$t->open("sparky");
$t->login($username, $passwd);
@lines = $t->cmd("who");
print @lines;

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Lukáš Mojžíš
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
12. 7. 2009   #3
-
0
-

To KIIV : A nevěděl bys jak na to v C Sharp? BTW, pokud chceš, můžeš mě kontaktovat na ICQ, QIP, Jabber, G-mail, nebo skypu a pošlu ti to, co doposud mám... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.161.168.–
Lukáš Mojžíš
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
12. 7. 2009   #4
-
0
-

To KIIV : Zároveň však nevím, ale jestli je ten tvůj postup pomocí něčeho jako "using System.Net.Telnet", tak podtřída Telnet v C# nefachčí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.161.168.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
12. 7. 2009   #5
-
0
-

To bude tím, že žádná třída Telnet v System.Net neexistuje (pokud budeš googlovat, tak můžeš najít už hotové třídy ke stažení). Namespace, který ty potřebuješ, je System.Net.Sockets.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Lukáš Mojžíš
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
18. 7. 2009   #6
-
0
-

To Chrasty : No problém je to, že jsem již hledal... Jedna třída mi blbla, druhá byla nekompatibilní s VC#2008, třetí svůj úkon dělala přes dvě minuty na 2,4 GHz stroji... Proto jsem na google rezignoval a ptám se radši v tomto doupěti profigramátorů :-) Nebojte, nejsem taková lama jako na telnet i na hledání :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.161.68.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Telnet a TCP — založil dragon124

Telnet nebo Exec — založil Riddick

Telnet client C , web rozhraní — založil TheOndrap

Dotaz ohledně telnetu — založil ljanas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý