Problem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem – Visual Basic – Fórum – Programujte.comProblem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ghosta0
Duch
12. 7. 2009   #1
-
0
-

Som este len Zaciatocnik, a mam taky problem:
ked napisem ""PictureBox1.Image = System.Draving.Image.FromFile("C:\", , " ") "" napise mi chybove hlasenie " 'Draving ' is not of 'System'.
Viete mi poradit?
Pracujem na Microsoft Visual studio 2005 pro

Dakujem za konstruktivne rady a pripomienky

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.53.–
Reklama
Reklama
t0m450
Newbie
12. 7. 2009   #2
-
0
-

skús namiesto Draving použiť Drawing

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.233.–
Ghosta0
Duch
15. 7. 2009   #3
-
0
-

t0m45 napsal:
skús namiesto Draving použiť Drawing


Diki Za Pomoc.
Mam vsak dalsi problem a to ze mi nevie najst dany subor . Stale pise ze subor sa nenasiel. Skusil som vsetko co som sa zatial naucil ale nepomohlo. Vie mi niekto poradit ze ako to napisat aby nasiel ten subor??? dik za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Problem s VS C# — založil Mrakoplas

Problém — založil Dfire

Problém v C — založil Robin

Problém — založil Ma.ty

Problém — založil pali6

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý