Pictureboix v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pictureboix v C# – .NET – Fórum – Programujte.comPictureboix v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
13. 7. 2009   #1
-
0
-

Zdravim. Mam problem s Pictureboxom v C# 2008. Ked do neho nacitam vacsi obrazok napr. z dig. fotaku 8MP tak je to dost moc pomale! Nechapem preco ked som to iste urobil v Turbo C++ 2006 alebo v Delph 7 s komponentou image tak to slo v pohode! nechapem kde je problem... Ako by som tento problem co najjednoduchsie vyriesil?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
17. 7. 2009   #2
-
0
-

uf, tak je jasné, že ak mu tam dáš veľkú bitmapu, tak sa zapotí. skus pracovať skôr s náhľadom, spraviť si medzikrok, medzi načítanim z disku a zobrazením v Picture boxe, (ak to nezobrazuješ v plnej veľkosti), ak pracuješ v plnej, tak by som využil nejaku knižnicu napr SDL.NET

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

Podobná vlákna

Vstup ze souboru — založil crAzY^

Výchozí nastavení — založil marek321

3 tabulky vedla seba — založil Katka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý