Struktura s pomoci new – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Struktura s pomoci new – C / C++ – Fórum – Programujte.comStruktura s pomoci new – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hlavinka0
Návštěvník
13. 7. 2009   #1
-
0
-

bohuzel mam nekde chybu takze mi to nechce prelozit:

#include <iostream>

struct pris{
std::string jmeno;
int dar;
};

int main()
{
using namespace std;

int pocet;

cin >> pocet;

pris novi[pocet] = new pris; //proc to kurna nejede!!!

for (int i = 0; i < pocet; i++)
cin >> novi[i].jmeno
>> novi[i].dar;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Reklama
Reklama
DooFy930
Stálý člen
13. 7. 2009   #2
-
0
-

To Hlavinka : používáš tam string. takže je musis includovat v hlavicce

#include <string>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Hlavinka0
Návštěvník
13. 7. 2009   #3
-
0
-

To DooFy93 : jo ale stejne mi to nefunguje:

#include <iostream>
#include <cstring>

struct pris{
std::string jmeno;
int dar;
};

int main()
{
using namespace std;

int pocet;

cin >> pocet;

pris novi[pocet] = new pris; //proc to kurna nejede!!!

for (int i = 0; i < pocet; i++)
cin >> novi[i].jmeno
>> novi[i].dar;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
DooFy930
Stálý člen
13. 7. 2009   #4
-
0
-

To Hlavinka : dej tam jenom #include <string>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
joudicek0
Návštěvník
13. 7. 2009   #5
-
0
-

To Hlavinka : pris novi[pocet] = new pris;

operator new vraci ukazatel a zacatek alokovaneho mista v pameti, takze by to podle me melo byt nejak takhle...

pris *novi = new pris[pocet]; //alokuje pocet prvku pris


Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.35.–
Hlavinka0
Návštěvník
13. 7. 2009   #6
-
0
-

To joudicek : dik moc uz mi to funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.157.166.–
Bald3rr0
Super člen
13. 7. 2009   #7
-
0
-

To DooFy93 : std::string je obsaženo v iostream, není potřeba includovat knihovnu string.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
DooFy930
Stálý člen
13. 7. 2009   #8
-
0
-

To Bald3rr : ale pokud by chtel delat s string dalsi operace, jako treba .size atd... tak je potreba, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Podobná vlákna

štruktúra — založil street punk

Struktura — založil sexmachina

Struktura a pole — založil kyklop

Nejefektivnejsi struktura db — založil insider

Struktura s promennou — založil Hlavinka

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý