Zmena vlastnosti PictureBox z vlastni tridy – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zmena vlastnosti PictureBox z vlastni tridy – .NET – Fórum – Programujte.comZmena vlastnosti PictureBox z vlastni tridy – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dusan
~ Anonymní uživatel
49 příspěvků
15. 7. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,

potreboval bych z vlastni tridy obcas zmenit rozmery picture boxu na formulari, ale nevim jak se k nemu dostat. K hlavnimu formulari se dostanu primo (frmMain.ActiveForm), k pcbMain se takto ale nedostanu.

Diky Dusan

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.149.–
Reklama
Reklama
kosmonaut
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
15. 7. 2009   #2
-
0
-

(frmMain.ActiveForm.Controls["pcbMain"] as PictureBox)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
Dusan
~ Anonymní uživatel
49 příspěvků
15. 7. 2009   #3
-
0
-

Dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.149.–
Dusan
~ Anonymní uživatel
49 příspěvků
15. 7. 2009   #4
-
0
-

Ahoj,

je to zvlastni, ale prestoze zmenim hodnotu Size u daneho PictureBoxu, stejne na "tu rozsirenou cast" nemuzu kreslit ...

Nasledujici kod:

PictureBox pcb = (frmMainWindow.ActiveForm.Controls["pcbMainCanvas"] as PictureBox);
pcb.Size = new Size(1200, 800);

...

Graphics gr = Graphics.FromImage(pcbMainCanvas.Image);
gr.FillRectangle(new SolidBrush(Color.Red), 0, 0, pcbMainCanvas.Width, pcbMainCanvas.Height);

stejne vyplni barvou jenom "puvodni PictureBox".

Dusan

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.149.–
Miro17010
Stálý člen
15. 7. 2009   #5
-
0
-

Mne to robilo, ak som pri resize window, nezmenil GL projection, skus tam neco v tom graphics najs. Lebo tebe sa zvecsi prvok v okne ale graphic asi o tom nic nevie??

Edit: Ale bo sa tym asi ten img v tom picboxu nezmenil, lebo mas gr from img

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.159.104.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Dusan
~ Anonymní uživatel
49 příspěvků
15. 7. 2009   #6
-
0
-

Bylo to tim, ze jsem v pictureboxu nevytvoril novy Image. Ted uz to funguje perfektne, diky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.149.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 95 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý