Přístup k USB – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přístup k USB – C / C++ – Fórum – Programujte.comPřístup k USB – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
15. 7. 2009   #1
-
0
-

Ahoj!! Jsem začátečník v C# a chtěla bych se zeptat, jak bych vytvořila přístup k USB rozhraní, zařízení v kodu C#?? šlo by to nějak?? děkuji :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.151.–
Reklama
Reklama
sputnikone+1
Věrný člen
15. 7. 2009   #2
-
0
-

Napiš do fóra .NET, tady se řeší C/C++, v .NET se řeší C#

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.9.–
16. 7. 2009   #3
-
0
-

aha, sorry :-) diky za upozorneni!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.151.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 172 hostů

Podobná vlákna

Přístup k USB — založil manulka.cz

USB — založil Decide

C a USB — založil Yety

USB — založil Goumba

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý