Přístup k USB – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přístup k USB – .NET – Fórum – Programujte.comPřístup k USB – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
16. 7. 2009   #1
-
0
-

Ahoj!! Jsem začátečník v C# a chtěla bych se zeptat, jak bych vytvořila přístup k USB rozhraní, zařízení v kodu C#?? šlo by to nějak?? děkuji :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.151.–
Reklama
Reklama
16. 7. 2009   #2
-
0
-

Jde to, ale ne zrovna jednoduše .. ale to už asi víš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
17. 7. 2009   #3
-
0
-

noo jelikož opravdu nemůžu nic najít tak asi zřejmě bohužel bude :-( no a přes seriový port kdybych to udělala přes dekodér USB tak by to šlo lépe?? ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.151.–
KIIV+42
God of flame
17. 7. 2009   #4
-
0
-

To manulka.cz : podle toho jak to myslis.. kazdopadne je jednodussi se dostat na seriovej port nez zmaknout usb.. treba prevodniky od FTDI sou na to vcelku zajimave .. zalezi hlavne o co se snazis

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
18. 7. 2009   #5
-
0
-

potřebovala bych to takto: k počítačí bude připojené zařízení, které bude zobrazovat určitou teplotu nebo napětí a já to potřebuju dostat do programu a zpracovat ty data. popřípadě je měnit. fakt vůbec nevim jak na to!! a jeslti to v C# vůbec jde...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.151.–
KIIV+42
God of flame
18. 7. 2009   #6
-
0
-

To manulka.cz : no tak v tom pripade doporucuju poohlednout se po knihach.. treba udelejte si z PC
nejjednodussi na implementaci je obvykle prave seriovej port.. se to jen vhodne propoji s jednocipem pokud je k dispozici a ten se stara o mereni pak jen posle ty hodnoty..
akorat bych to videl spis na C :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Přístup k USB — založil manulka.cz

USB — založil Goumba

USB — založil Thew

USB — založil Decide

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý