Soubor.php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Soubor.php – PHP – Fórum – Programujte.comSoubor.php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Slipknot0
Newbie
16. 7. 2009   #1
-
0
-

Když si napíšu web v jakémkoliv PHP Editoru a uložím např.: soubor.php tak mi nejde spustit.Jenom mi funguje html.
Nevíte někdo v čem je problem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
marioff0
Expert
16. 7. 2009   #2
-
0
-

1. mas neinstalovany aspon nejaky WAMP (windows, apache, mysql, php) ??? Je spusteny ???
2. subor sa spravne nachadza v "document roote" ???
3. nepouzivas skrateny zapis zaciatku skriptu?? teda za <? , ma byt spravne <?php

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Slipknot0
Newbie
16. 7. 2009   #3
-
0
-

To marioff :
1.Windows mám Vistu,apache myslím že nemám,mysql a php nevim jak to je myšleno jestli nainstalované.
2.Nechápu jak myslíš v document roote?
3.možna to je chyba píšu vždycky <? no zkusím to s tím <?php

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
marioff0
Expert
16. 7. 2009   #4
-
0
-

No ak chces aby ti 'fungovali' php subory, musis mat nainstalovany taky virtualny server, ktory bude tie subory spracovavat, inak to nejde... stiahni si http://www.wampserver.com/en/download.php WampServer, jednoduchy all in one server (teda vsetky programy tam mas v kope aj databazu). ked nainstalujes... hod si ten subor do priecinku www, tam kde si ten program nainstalujes...

potom ho spustis zadanim do prehliadaca http://localhost/nazov_suboru.php...

vela stastia... ked daco kludne napis...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Datlik0
Návštěvník
16. 7. 2009   #5
-
0
-

nebo se registruj na ic.cz a stahni si pspad pripoj se na tvoje ftp na ic a staci jen ukladat a mas to na ftp tim i na webu a to je vse

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý