PLEASE - help me | C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PLEASE - help me | C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comPLEASE - help me | C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

gatuso0
Stálý člen
18. 7. 2009   #1
-
0
-

Ahoj vsem ... chci zacit s C++ ale hledam par odpovedi na par otazek ... kdo by byl ochoten prosím napište my na ICQ 444-325-191 jsem zacatecnik moc prosím vsem predem dekuji pokud my pomuzete ;)

tak cau.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.27.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
DooFy930
Stálý člen
18. 7. 2009   #2
-
0
-

To gatuso : Myslím, že se můžeš zeptat přímo tady. Na ICQ ti asi málokdo napíše...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
gatuso0
Stálý člen
18. 7. 2009   #3
-
0
-

Tak O.K. .... Nejdřive jestly by me nikdo podrobne vysvetlil co to je #include <iostream> a proc v nejakych kodech jich je vic za sebou ale meni se tam to iostream treba na string a jestly by me to nikdo vysvetlil podrobnejc protoze vsude je napsano jen " knihovna atp. " a za 2 int main() todle poradne vysvetlit kdy se to int mění (a na co) atak v tutech je to rchle vysvetleny a pak nwm o c de .. díky mooc předem všem ... pokud my to nikdo pekne vysvetli jsem schopnej poslat smsku (treba na kredity na websurf ci na CZshare.com atp..... )

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.27.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
bukaj_0010
Věrný člen
18. 7. 2009   #4
-
0
-

gatuso
co to je #include <iostream>
Cokoli s křížkem, a tedy i #include, je makro preprocesoru[1]. #include konkrétně dokáže vložit jiný soubor. Řekněme, že máš soubor foo.h (hlavičkový soubor Céčka):

#define HELLO_WORLD "hello, world!"


A soubor main.c:

#include <stdio.h>

#include <foo.h> /* tady by se asi správněji mělo použít #include "foo.h";
rozdíly mezi "" a <> se můžeš dočíst jinde */

int main(void) {
printf(HELLO_WORLD);
return 0;
}


#include prostě vloží obsah jiného souboru na místo, kde je použito. Tzn. že by soubor main.c mohl klidně vypadat:

#include <stdio.h>

#define HELLO_WORLD "hello, world!"

int main(void) {
printf(HELLO_WORLD);
return 0;
}


A bylo by to úplně to samé.

Co se týče #include <iostream>, tak iostream je taky soubor někde na tvém disku. Ty asi nevíš, kde je, ale překladač, a to je hlavní, ano. Takže ten soubor zase vezme a nahradí jeho obsahem to makro #include. To je celé kouzlo okolo #include. Že je to na vkládání knihoven není moc přesné, protože pod knihovnou je ve světě kompilovaných jazyků rozuměn spíše nějaký zkompilovaný (tj. binární) objektový soubor (ELF atp.).

a za 2 int main() todle poradne vysvetlit kdy se to int mění (a na co) atak v tutech je to rchle vysvetleny a pak nwm o c de
Otázku jsem nepochopil, možná by bylo dobré začít používat interpunkci a pořádně si to po sobě přečíst, než to odešleš ;-)

[1] http://cs.wikipedia.org/wiki/Preprocesor_jazyka_C

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #5
-
0
-

jo díky moc hele a to stim main ... ze jestli bys me nevisvetlil jeste -> int main() - na co to je a hlavne co znaemna INT, co znamena MAIN, a co znamena () (nekde tam do oho i mneco pisou tak please vysvetli co a na co je to) jinak kdyby si my to please vysvetlil na co kazdy to slovo je a jestly se o mení atak please .... vysvetli my to jako prvnackovy a pochopim to :) budu ti vdecnej fakt dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #6
-
0
-

jo a este nekde jsem videl ze misto toho INT dávaj třeba STRING please jestly bys my to vysvetlil díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #7
-
0
-

Potřeboval bych nejakej návod (jako je na linuxsoftu atd...) kterej je psanej uplne pro zacatecniky kdyby ste vedely prosim hodte sem odkaz díky mooc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Datlik0
Návštěvník
19. 7. 2009   #8
-
0
-

a co tahle knizka tam je to vysvetleny od zacatku a podrobne

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 7. 2009   #9
-
0
-

doporucuju nejprve nejaky tutorial nebo knihu.. jinak tu stravime zatracene moc casu vysvetlovanim pojmu hlavni funkce a typy promennych... proste ztrata casu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #10
-
0
-

Ja mam knihu ... menuje se " C++ bez předchozích znalostí" ale tam je to slozitejc vysvetlene ... potreboval bych nejakej tutorial opravdu od zakladu a podrobne popsane .. neznate neco takoveho ? ja jen na linuxsoftu a pak na bluideru .... ale ti stoji za nic je to tam taky rychle vzaty ty zaklady ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 7. 2009   #11
-
0
-

problem tutorialu pro "tupe" (bez urazky) je v tom, ze po kud to pise expert, nedokaze to vetsinou dostatecne zjednodussit...
pokud blbec nedokaze to vysvetlit.. casto proto ze to sam nechape :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #12
-
0
-

hmm... opravdu dekuju ze si my poradil ... nespamuj a rad pokud nechces nepis !

PLEASE jeste lidi pokud mate nejakej good TUTORIAL pisnete ho sem (odkaz) díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
yaqwsx+9
Posthunter
19. 7. 2009   #13
-
0
-

/*Zkus knížku C++ pro zelenáče. Nečetl jsme, ale možná by to mohlo být to co hledáš.*/
Jinak z toho, co píšeš usuzuji, že nezačínáš pouze s C++, ale i s programoáním obecně. Zkus začít s nějakým lehčím programovacím jazykem (Python, Pascal).
EDIT: Tak tu knihu pro zelenáče po přečtení pár názoru odvolávám. Prý je v ní mnoho chyb.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.75.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #14
-
0
-

O.K. díky za radu ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Datlik0
Návštěvník
19. 7. 2009   #15
-
0
-

mistrovstvi v c++ podle me dobra kniha sem u 14kapitoly a krome par chyb jako ze zapomenou prelozit komentar u zdrojaku nebo zameni "a" a "s" je to zatim dobry a podrobne vysvetleny od zacatku
P.S a neznate nejaky tutorialy na oepnGL nebo nejakou dobrou knihu
Edit nasel sem si http://www.root.cz/clanky/graficka-knihovna-opengl-1/ co na to rikate?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #16
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Datlik0
Návštěvník
19. 7. 2009   #17
-
0
-

koupil cist to z pocitace je nudny

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
gatuso0
Stálý člen
19. 7. 2009   #18
-
0
-

kolik stoji ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.16.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Proxymus0
Stálý člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
Datlik0
Návštěvník
20. 7. 2009   #20
-
0
-

kdyz se registrujes ma 10% slevu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
gatuso0
Stálý člen
20. 7. 2009   #21
-
0
-

jj tam na CPressu sem kupoval knizky uz je tam ted akce " kup 2 zaplat1" takze du obednat vide to levne

PS: v ty akci se plati jen jedna a to ta drassi nebo kdyz sou obe stejne tak jedna znich
PS2: a sem tam uz reglej ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.6.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Proxymus0
Stálý člen
20. 7. 2009   #22
-
0
-

To gatuso : Platí se jenom ta dražší (nečekaně:), ale když si koupíš knížky v té akci 2 za cenu 1, tak už nemáš právo na žádné další slevy...Bylo by to pěkné ještě z té jedné knížky dostat slevu 10% za registraci + 15% za můj ISIC, ale bohužel :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
gatuso0
Stálý člen
20. 7. 2009   #23
-
0
-

ale porad to vyde levnejs ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.6.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Datlik0
Návštěvník
20. 7. 2009   #24
-
0
-

prosim vas nemuzu nikde najit knhovny pro opengl na tom nehe to celkem chapu lip nez na tom root akorat fakt nwm kde sehnat knihovny bud dev cpp nebo visual studio ale to jen v pripade nouze diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý