Ftp_mkdir(); – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ftp_mkdir(); – PHP – Fórum – Programujte.comFtp_mkdir(); – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Figa0
Super člen
21. 7. 2009   #1
-
0
-

Ahj mám takový problém, když vytvořím složku pomocí této fce tak se sice vytvoří, ale je ještě 30s jakoby neviditelná např. is_dir(); vrati false. CO to zpusobuje? Jak se tomu vyhnout? Potrebuji mit tu slozku okamzite pristupnou. Predem dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
21. 7. 2009   #2
-
0
-

Nastav správně oprávnění pomocí chown() a chmod().

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Figa0
Super člen
21. 7. 2009   #3
-
0
-

To z_moravec : chmod() nastavuji hned po vytvoreni slozky achown mam nastavit na jakeho uzivatele ta slozka musi byt verejne pristupna vsem(scriptum)

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
21. 7. 2009   #4
-
0
-

To záleží na nastavení serveru. Často je to apache nebo www nebo tak něco.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Figa0
Super člen
21. 7. 2009   #5
-
0
-

To z_moravec : A kdyz je safe mode on tak preci chown nefunguje. Navic potrebuji mit tu aplikaci univerzalni. Jak to tedy udelat? Proc tam vubec je ta 30s prodleva?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
21. 7. 2009   #6
-
0
-

Safe mode asi neobejdeš. Ta 30 sekundová prodleva je pravděpodobně způsobená serverem. Tipuju, že tam mají skript, který mění oprávnění pro složky a soubory uploadované přes ftp, a ten se spouští jen jednou nebo dvakrát za minutu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Figa0
Super člen
21. 7. 2009   #7
-
0
-

Dobre a nemate nejaky napad jak to zamaskovat pred uzivateli? Situace je takova uzivatel spusti script pro pridani fotografie oakmzite se vytvri slozky a nasstavuje se chmod uzivatel vybere nahraje fotografii ale pokud to stine driv nez za 30s chodi to error. Ovsem tato chyba se muze stat jen jednou za den protoze pro kazdy den je jina slozka, ktaera se vytvari.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
DragonBehemont0
Super člen
23. 7. 2009   #8
-
0
-

To Figa : a proč vytváříš složku přes ftp?? No, ale když už, tak by se to dalo obejít docela jednoduše... aby Ti to zbytečně neházelo chyby, tak nedovol uživateli nahrát fotku dříve jak za 30s ... pokud tam máš DB, tak si čas vytvoření složky třeba ulož do DB a porovnávej čas vytvoření s aktuálním časem. A nebo tu složku vytvářej pomocí mkdir.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Prog.0
Věrný člen
24. 7. 2009   #9
-
0
-

To Figa : Nezdá sa mi, že by to malo niečo spoločné s právami, teda myslím ten 30s delay... Skôr skús pozrieť toto: http://www.php.net/clearstatcache

No tiež mi nie je jasné, prečo používaš to ftp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 87 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý