Přehled knihoven >> !!!!! << – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přehled knihoven >> !!!!! << – C / C++ – Fórum – Programujte.comPřehled knihoven >> !!!!! << – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

gatuso0
Stálý člen
22. 7. 2009   #1
-
0
-

Ahoj

Pred nekolika dny jsem zse zakládal téma a ptal jsem se jak do žačátku s učením v C++ atd.
Dost mě to chytlo se tento jazyk naučit proto se pilně učím ... akorat mam jednu prozbu ...
kde bych našel přehled knihoven (nevim presne jestly je to knihovna)
znam jen 2 tyto ->

#include <iostream> // pro standartni výstup a vstup

#include <cmath> // jak jsem se docetl pro umocneni (ale nevim presne)

prosil bych nějáky přehled všech techto knihoven nejlepe v češtine pokud možno ...
aby tamn bylo napsalo např: cmath - pomoci teto knihovny lze umocnit nebo neco v takovém stylu
a pokud mate i přehled funkcí (main,....) byl bych moc vděčen ... jsem ochoten i odměnu dát.

Děkuji Gatuso

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.66.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 7. 2009   #2
-
0
-

obavam se, ze s cestinou se clovek v programovani moc daleko nedokulha...

jinak staci hodit do google: man cmath ci include cmath a podobne..
+ slovnicek

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Earl Cash0
Věrný člen
22. 7. 2009   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
gatuso0
Stálý člen
23. 7. 2009   #4
-
0
-

Heeey díky moc todle jsem potřeboval ne jako KIIV to je my k ničemu jak my poslal ... ale ty si pasak prosím přidej (Earl Cash) si me na icq (444-325-191) tak zdar kdyby ste našli jěšte nájáky tam je sem hodtě please ;) dík

a Jěšte dotaz ... funkce main .. da se tam dát i jiná funkce ?? popřípade jaka díkys ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.17.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 7. 2009   #5
-
0
-

To gatuso : sam ses k nicemu... jeden dotaz google da presne to, co to poslal earl cash

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Earl Cash0
Věrný člen
23. 7. 2009   #6
-
0
-

To gatuso : nepouzivam icq...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
gatuso0
Stálý člen
24. 7. 2009   #7
-
0
-

aha a co pouzivas ? skype ? ... please kdyztak napis aspon email ;) do PM díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.29.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
12. 8. 2009   #8
-
0
-

Funkcia main() je povinna. Funkcie sa samozrejme pridavat daju.(?) But vlastne alebo z nejakej kniznice.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.175.–
gatuso0
Stálý člen
12. 8. 2009   #9
-
0
-

No práve sem to potřeboval vědět ale z jaky knižky ?? please název ! díky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.26.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
yaqwsx+9
Posthunter
12. 8. 2009   #10
-
0
-

To gatuso : Žádné knížky ale knihovny... I když osobně bych doporučoval pokračovat ve studiu - na většinu standartních hlav. souborů narazíš. Pokud chceš, tak zde http://www.sgi.com/tech/stl/stl_index_cat.html je přehled hlavičkových souborů STL

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.106.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
gatuso0
Stálý člen
13. 8. 2009   #11
-
0
-

ale já myslel knížky na učení :D vím ze toto jsou knihovny ... (VIZ NADPIS TOPICU)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.0.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
13. 8. 2009   #12
-
0
-

Nejlepší knížka je google. Tam najdeš prakticky všechno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
milan_m0
Newbie
13. 8. 2009   #13
-
0
-

skus si stiahnut C++ pod lupou v pdf forme, je to serial z jedneho casopisu. tam je vsetko vysvetlene pekne dopodrobna. nie je to pre uplneho zaciatocnika, ale mozem iba odporucit, teda ak chces vediet nieco viac do hlbky tohto jazyka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.203.–
gatuso0
Stálý člen
15. 8. 2009   #14
-
0
-

Díky moc jdu se zeptat stryvka googla jestly my neci vyplivne :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.8.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
RePRO0
Super člen
16. 8. 2009   #15
-
0
-

Gatuso: Nevím, proč tu zbytečně napadáš ostatní (viz. KIIV), když sám jsi lama a KIIV naprosto ví, o čem je řeč. ;-)

A i já jsem stejného názoru - použij google. Vygůgli si to. Nemyslíš? To je asi nejlepší učebnice...

No jinak taková drobnost - Tvá čeština. (Mi - jako mně; My - jako my všichni)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.53.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
gatuso0
Stálý člen
19. 8. 2009   #16
-
0
-

NJ chytráku ... neják se to naucit musím a kdzy nevim co to je tak jak si to asi mam vygooglit ... a cestinou se nemusis zabivat nejde my ;)


//Edit: ty jsi taky nekdy zacinal ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.27.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
DooFy930
Stálý člen
20. 8. 2009   #17
-
0
-

To gatuso : Pokud se chceš naučit programovat, tak se v prvé řadě nauč hledat na internetu. Pokud se tu budeš ptát na každou blbost a ještě k tomu nadávat ostatním, tak si nemysli, že ti někdo pomůže!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
gatuso0
Stálý člen
20. 8. 2009   #18
-
0
-

DooFy93 napsal:
To gatuso : Pokud se chceš naučit programovat, tak se v prvé řadě nauč hledat na internetu. Pokud se tu budeš ptát na každou blbost a ještě k tomu nadávat ostatním, tak si nemysli, že ti někdo pomůže!!!



Podle tebe je slovo "chytrák" nadávka ? si taky dobrej hochu ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.88.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
yaqwsx+9
Posthunter
20. 8. 2009   #19
-
0
-

To gatuso : Záleží na intonaci...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.83.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Kulturní přehled GoOut — založil GoOut

Přehled SQL dotazů — založil Nicolas

Zajímavý přehled CSS snippetů — založil Jana Kováková

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý