C# zdrojový kód stránky ve framu - webBrowser – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# zdrojový kód stránky ve framu - webBrowser – .NET – Fórum – Programujte.comC# zdrojový kód stránky ve framu - webBrowser – .NET – Fórum – Programujte.com

cniry0
Newbie
24. 7. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,
narazil jsem na problém, že mi nejde ve Visual C# vytáhnout zdrojový kód stránky ve frame v objektu webBrowser.

ve webBrowser1 mám načtenou stránku se zdrojovým kódem:

<frameset cols="*, 165">

<frame src="page.php?do=home" name="main" />
<frame src="ad.php" name="ad" />
</frameset>

takto jsem si stránku načetl do komponenty webBrowser1
            string vHeaders = "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded" + "\n\r"

+ BrowserHeader;
webBrowser1.Navigate(URL, "", ASCIIEncoding.ASCII.GetBytes(PostData), vHeaders);

A snažím se získat zdrojový kód stránky v rámu "main"
        string GetHtml()

{
HtmlElementCollection tables = this.webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("frame");

for (int i = 0; i < tables.Count; i++)
{
if (tables[i].GetAttribute("src") != "ad.php")
{
return tables[i].InnerHtml; //tady mi to nechce vytáhnout zdrojový kód stránky
}
}
return "error";
}

Nevíte prosím někdo kde mám chybu? jsem už opravdu bezradný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.88.–
dannyk0
Věrný člen
24. 7. 2009   #2
-
0
-

Atribut InnerHtml ti vraci obsah mezi znackama <libovolny_tag> a </libovolny_tag> a ty tu nic takoveho nemas, proto to nemuzes vytahnout a je tam null. Navic zde opet nemas urcene, odkud to ma co tahat pomoci GetAttribute(). Co konretne potrebujes vytahnout za informaci?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
cniry0
Newbie
24. 7. 2009   #3
-
0
-

To dannyk :
potřebuju vytáhnout zdroják stránky, která je v tom framu otevřená.
zkoušel jsem ten řádek upravit na

return tables[0].Document.Body.InnerHtml;

tohle ale vrací bohužel zdroják toho rámu, nikoli tránky v něm.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.88.–
24. 7. 2009   #4
-
0
-

To cniry : Netuším, zda WebBrowser nabízí nějakou jinou možnost, ale udělal bych to takhle. Načtu stránku, najdu frame, zjistím URL, na kterou odkazuje -> načtu URL a získám obsah.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
25. 7. 2009   #5
-
0
-

Taky bych to resil asi tak, jak pise djanosik. Ale podle me by to melo jit vytahnout i z toho framu, ale bylo by treba ukazat konkretni kousky nactene stranky v tom webbroseru a podivat se, jestli teda ten dany frame obsahuje kod pozadovane stranky nebo jestli je to nejak zpracovane "na pozadi".

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

Zdrojový kód — založil Tomáš

Zdrojovy kod — založil Ondřej Šplíchal

Zdrojový kód — založil jurinecko

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý