Die + přesměrování + refresh – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Die + přesměrování + refresh – PHP – Fórum – Programujte.comDie + přesměrování + refresh – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
24. 7. 2009   #1
-
0
-

Zdravim, snažim se dosáhnout toho aby když uživatel odešle formulář metodou post a pak dá refresh stránky tak aby se mu nezobrazil dotaz zda chce znovu odeslat data. Myslel jsem že to bude sranda. Prostě na konec zpracování formuláře jsem dal

die('<meta http-equiv="refresh" content="0;url=/">');
tím by se měl skript ukončit, vypsat se kód který přesměruje stránku na uvodní a je to. Jenže ono to nefunguje. Když dám pak refresh znovu se mě to zeptá zda chci odeslat data. Vůbec nechápu jakto že to nefunguje... Poradí někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
Reklama
Reklama
JannBaill0
Návštěvník
24. 7. 2009   #2
-
0
-

Takhle jde přesměrovat jenom v hlavičce. Pokud voláš die() před posláním jakéhokoli výstupu prohlížeči, tak použij

die(header('location: url'))

Pokud až po poslání výstupu prohlížeči, tak mě napadá jenom přesměrování javascriptem ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
bukaj_0010
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Der,die,das — založil sa54d

REFRESH V FF — založil leon

FF - refresh — založil bbtrash

Refresh datagridview — založil Petr

GridView refresh — založil Petr.

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý