Nastavenie Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nastavenie Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.comNastavenie Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 7. 2009   #1
-
0
-

Pls. poraďte ako nastaviť Qt (4.5) ... Vždy ako buildnem App. tak mi vypíše "Application Output":

"The process could not be started!"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Reklama
Reklama
nikto
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
28. 7. 2009   #2
-
0
-

No, zisiel by sa postup akym to teraz nastavujes. Pouzivas qmake / nejake IDE (QtCreator, KDevelop...) alebo si to kompilujes rucne ? Dalej co myslis tym nastavit - nechce skompilovat, zlinkovat alebo tu hlasku vypise uz ta tvoja aplikacia... Na takto polozenu otazku ti nikto neodpovie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.118.98.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 7. 2009   #3
-
0
-

Qt Creator , a jeho qmake ...proste Nemôže sputiť aplikáciu...neviem či to nemá na svedomí qmake a nastavenie projektu lebo som z toho jeleň...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.139.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 7. 2009   #4
-
0
-

edit:

platforma: Win XP SP2

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.139.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 7. 2009   #5
-
0
-

NIC ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 112 hostů

Podobná vlákna

Nastavenie VC++ — založil Trebor

Nastavenie Apache — založil mORb

Python nastavenie — založil Patrik

Nastavenie lokalnej sieti — založil giro

Nastavenie ineho priecinku?? — založil marioff

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý