Video & codes – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Video & codes – C / C++ – Fórum – Programujte.comVideo & codes – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

A-dy0
Návštěvník
29. 7. 2009   #1
-
0
-

Caute ... prosim vas s kade by som mohol zohnat alebo kupit niake video o C++ ? ... A niake kody tiez z C++ ? ... Prosim ak niekto vie nech napise .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.109.–
DooFy930
Stálý člen
29. 7. 2009   #2
-
0
-

To A-dy : Video si myslim, ze ani zadne neni :D. No a zdrojove kody, zalezi jake chces, je spusta open-source programu :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
A-dy0
Návštěvník
29. 7. 2009   #3
-
0
-

Tak ja som zaciatocnik a najlepsie sa mi to uci ked mam zdrojovy ko d postupne niake veci vymazem a vidim co to robi . A video sa mi zda ze existuje niekde som to videl ze sa o tom pisalo ale uz si nepamatam kde . A o tych zdrojovych kodov najviac by mi asi vyhovovalo jednoduche hry ako had,sachy a pod .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.109.–
don_Dominique0
Super člen
29. 7. 2009   #4
-
0
-

To A-dy : youtube.com Když budeš hledat tak najdeš, sice nic pro pokorčilý, ale jak píšeš, seš začátečník. Ale EN only ;-) (myslim že je tam i něco ve španělštině)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.211.–
DooFy930
Stálý člen
30. 7. 2009   #5
-
0
-

To A-dy : Tak pokud myslis amaterske videa, ktere jsou udelane podle knizek tak tech je na youtube kopa. A pro zacatecnika je daleko lepsi si ty zdrojove kody zkusit psat sam ne je jen kopirovat a upravovat! Jinak se to nenaucis a nezazijes.

PS: Sorry, sem zvykli psat bez hacku :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
A-dy0
Návštěvník
30. 7. 2009   #6
-
0
-

Hej na youtube je vela to si viem tam najst ale vacsinou v anglictine co ja bohuzial neviem . A v cestine alebo slovencine som nenasiel .A nemyslim amaterske videa ale niake s ktorych sa da naucit . Nieco napr. ako je anglicnina na CD tak by som chcel nieco tak s C++ :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.109.–
don_Dominique0
Super člen
30. 7. 2009   #7
-
0
-

To A-dy : No jelikož většina materiálů o programování je v EN, tak by se chtělo aspoň základy naučit ;-) Jinak je nejlepší si koupit knížku, když to člověk čte z papíru, tak si z toho IMHO odnese nejvíc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.211.–
DooFy930
Stálý člen
30. 7. 2009   #8
-
0
-

To A-dy : Hochu z videa se to nemas sanci naucit. C++ neni o tom podivat se na video, abys to dobre umel musis roky cvicit, ucit a zdokonalovat se. A navic v cestine nesezenes. Jak radi predemnou kup knizku nebo zkus aspon stahnout tu http://rapidshare.com/files/164640879/Mistrovstvi_cpp.pdf Mistrovstí C++, pokud nechces platit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
A-dy0
Návštěvník
30. 7. 2009   #9
-
0
-

A-dy napsal:
Hej na youtube je vela to si viem tam najst ale vacsinou v anglictine co ja bohuzial neviem . A v cestine alebo slovencine som nenasiel .A nemyslim amaterske videa ale niake s ktorych sa da naucit . Nieco napr. ako je anglicnina na CD tak by som chcel nieco tak s C++ :-))



Ja viem mal by som sa uz naucit ale niak sa mi to nedari . Ale budem sa snazit .

DooFy93 napsal:
To A-dy : Hochu z videa se to nemas sanci naucit. C++ neni o tom podivat se na video, abys to dobre umel musis roky cvicit, ucit a zdokonalovat se. A navic v cestine nesezenes. Jak radi predemnou kup knizku nebo zkus aspon stahnout tu http://rapidshare.com/files/164640879/Mistrovstvi_cpp.pdf Mistrovstí C++, pokud nechces platit.



To uz som si stiahol ale diky za radu :-) Len aj tak tam niektorim veciam nerozumiem . Ale ako si pisal chce to vela ucenia .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.109.–
Datlik0
Návštěvník
30. 7. 2009   #10
-
0
-

kdyz uz si sehnal mstrovstvi c++ nemas tam i opengl pruvodce programatora klidne i v En ale ne v nicem jinym krom cestiny slovenstiny
edit http://www.root.cz/clanky/opengl-2-syntaxe-funkci/ tohle je glut nebo openGL?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
A-dy0
Návštěvník
30. 7. 2009   #11
-
0
-

Niekto mi tu na programujte.com radil ze ked som zaciatocnik tak si mam precitat lekciu o C++ . Tak si ju citam som na 3. kapitole . Ale bol som zvedavy tak som si pozrel 5 kapitolu . Su tam kody ktore som si vsetky skopiroval a dat do mojho vyvojoveho porstredia konkretne Visual studio c++ 2008 express . A na vsetky kody mi vypisalo chybu . To preco ? Tie kody su zle napisane ? Prosim kto vie nech mi poradi :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.109.–
DooFy930
Stálý člen
31. 7. 2009   #12
-
0
-

To A-dy : Hele radsi si jdi postupne, v pate lekci jsou myslim jenom kousky kodu, ne cely program!

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
A-dy0
Návštěvník
31. 7. 2009   #13
-
0
-

Je tam cely na vysse 300 riadkov . Ved pozri :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.26.–
DooFy930
Stálý člen
31. 7. 2009   #14
-
0
-

To A-dy : No tak nevim, to si uz nepamatuju, ale nake tam byly jenom uryvky. Se tam docti a uvidis. Neco se ucit neni o tom to preskakovat!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
A-dy0
Návštěvník
31. 7. 2009   #15
-
0
-

Ved len pisem ze som bol zvedavi . Ja to mam aj vytlacene a sa ucim . Niekedy :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.26.–
A-dy0
Návštěvník
4. 8. 2009   #16
-
0
-

Je tu niekto co si kupil knihu Naucte se programovat pocitacove hry za 24 hodin . Ak tu niekto taky je nech sa ozve :-) Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.43.–
A-dy0
Návštěvník
4. 8. 2009   #17
-
0
-

Zaplatim !!! Potrebujem aby my s tymto poradil niaky skuseny programator v C++ . Zaplatim 90 KC . Platim kartou . Kto ma zaujem nech odpise .

Pomoc potrebujem s tymito vecmi :
1. pomoct mi s programom aby isiel
2. poslat mi tvoj program (jednoduchy napr. sachy,had) a vysvetlim mi funkcie co robia
3. pomoct mi zohnat program na tvorbu 3D grafiky (Google SkechUp 7 mam) nieco ine
4. riesit chvilku niake moje problemi s C++ co neviem

Tak hodinu-pol hodinu sa mo budete venovat a ja poslem 90 KC. Kto ma zaujem prosim nech sa ozve :-) Neoklamem , zaplatim . A ak sa mi bude s vami dobre pracovat tak ak inokedy mozme spravit obchodik :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.43.–
joudicek0
Návštěvník
5. 8. 2009   #18
-
0
-

To A-dy :
Kdyz nebudes prudit 24 hodin denne, tak ti pichnu klidne zadarmo.... posli na mail zidz@email.cz svoje icq....

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.20.106.–
A-dy0
Návštěvník
5. 8. 2009   #19
-
0
-

OK diky moc :-) Ale ja ako som tu pisal ja zaplatim ak nemas kartu tak mozem ti niekde aktivovat priemijovy ucet ak hras niaku hru alebo nieco co budes chcet do tych 90 KC :-) 24 hod. to nebude len tak pol hodinu :-) A este raz diky idem poslat to ICQ na tvoj mail .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.134.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý