Windows 7 - instalce problem – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Windows 7 - instalce problem – Offtopic – Fórum – Programujte.comWindows 7 - instalce problem – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuben0
Stálý člen
30. 7. 2009   #1
-
0
-

Dobry den , skousel jsem si nainstalovat windows 7 RC z časopisu PC extra, vypalil jsem ISO soubor , vytvořil jsme novy oddil disku , vlozil dvd do mechaniky a restartoval pc , potvrdil jsem ootovani libovolnou klavesnici a zacalo se nacitat , pak naskocil obrazek a mys a po 2minutak se to cely zaseklo , prosim nevíte co s tím ? děkuji


Moje sestava:

Základní deska : GA-M56S-S3

Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+

Grafická karta : ATI Radeon HD 2600 XT

Paměťové moduly : 3GB

Harddisc : SAMSUNG HD250HJ (250GB, SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 8MB Cache) : 233GB (C:)

Zvuková karta : Realtek HD Audio

Monitor : SAM 030D

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 7. 2009   #2
-
0
-

Jediné co mě napadá je vypálit to ISO znova a zkusit to ještě jednou. Buďto je to ISO poškozené, nebo se to nějak špatně vypálilo, nic jiného mě nenapadá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zuben0
Stálý člen
30. 7. 2009   #3
-
0
-

aha , no ja to vypalil asi3 x na ruzny rychlosti a porad to dela , a kmos mi rikal ze mam naprd pc ze na tom to nepojde , ale zkusim vypalit jeste jednout , jakou rychlost bys doporucil ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 7. 2009   #4
-
0
-

Naprd PC? Na tom ti W7 pojedou, i kdybys nechtěl, vždyť je to úplně v pohodě stroj.

Rychlost ti neporadím, mně to jelo, i když jsem to vypaloval maximální.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zuben0
Stálý člen
30. 7. 2009   #5
-
0
-

použil jsem rychlost 4x a porad se to zasekne:(

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
30. 7. 2009   #6
-
0
-

Já jsem to stahoval přímo z webu MS a všechno bez problémů (PC mám v jistých ohledech slabší než ty). Je teoreticky možný, že máš nějakej vadnej image, zkus zkontrolovat hash souboru.

x86

MD5: 8867C13330F56A93944BCD46DCD73590
SHA1: 7D1F486CA569EFFFFB719CFB48355BB7BF499712

x64
MD5: 98341AF35655137966E382C4FEAA282D
SHA1: FC867FE1AB2E0A9796F9E4D155B44EA6998F4874

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zuben0
Stálý člen
30. 7. 2009   #7
-
0
-

promin , nvm jak se zjistuje hash souboru :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
31. 7. 2009   #8
-
0
-

hele, jeste me tak napada, jestli mas v biosu spravne nastaveny disk. Tohle mi obcas delalo u W XP, pac obrazovka o testovani HW jen tak problikla a nevidel jsem, ze HDD neni nastaveny, avsak Widle si zavedly(svete div se) spravny disk. Ale jakmile jsem jsem Widle odstranil a zformatoval disk, mel jsem stejny problem, jako ty. Pak jsem si vsiml, ze bios nenasel disky a to bylo ono.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
31. 7. 2009   #9
-
0
-

To Zuben : Troufám si říct, že to umí většina souborových manažerů, tak snad by to neměl být problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zuben0
Stálý člen
1. 8. 2009   #10
-
0
-

ja to mam nastaveny na [AUTO] , tak fakt nvm .(

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
milkomax
~ Anonymní uživatel
51 příspěvků
1. 8. 2009   #11
-
0
-

Moja rada skus pockat dlchsiu dobu ako su 2 minuty a ked to nepojde ani po 1 hodine tak potom ty zamrzlo a vtom pripade si skus loadnut defaune nastavenia a po pripade restart biosa a ke dto nepomoze skus vimenit sloty na mechanikua HDD alebo kable napravit od SATA alebo skus to DVD poziciat kamaratovi nech o otestuje ci je dobre napalene a ked jemu pojde tak tvoja doska neni dvakrat kompatybilna. a skus nainstalovat starsiu verziu win7. a povec aky mas teras OS ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.110.–
Zuben0
Stálý člen
1. 8. 2009   #12
-
0
-

tedka mam nove preinstalovany win XP , po tech dvou minutach se ale uplne cely PC zasekne a uz jsem jednout to nechal celou noc nacitat a porad stejny.

Ok kusím to

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Zuben0
Stálý člen
2. 8. 2009   #13
-
0
-

Vyřešeno :) , zjistil jsem že to je ramkou , 3GB mám a po 1GB a nako to dela neplechy , tatka na do prisel , jednu vyndal a fakčí to v pohodě :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.223.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý