Nefukcnost jednoduchej AJAX f-cie v IE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefukcnost jednoduchej AJAX f-cie v IE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNefukcnost jednoduchej AJAX f-cie v IE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

radypala0
Super člen
3. 8. 2009   #1
-
0
-

Zdravim programatorov,

mam jednoduchu AJAxovou funkciu, ktora funguje v IE aj FF, avsak v IE nie. F-cia sa spusta pri zmene hodnoty selectu, ak by niekomu nebolo jasne. Premenna "s" je samotny select a "formular" menu formularu/kedze na stranke je podobnych viac/ do ktoreho sa ma ulozit nova premenna.

function ukazZnacky( s, formular ){

var ajaxRequest; // The variable that makes Ajax possible!

if( s.value == "" )
{
document.forms[formular]['select_znacky'].innerHTML = '<option value="">Značka vozidla</option>';
document.forms[formular]['select_modely'].innerHTML = '<option value="">Model vozidla</option>';
}
else
{
try{
// Opera 8.0+, Firefox, Safari
ajaxRequest = new XMLHttpRequest();
} catch (e){
// Internet Explorer Browsers
try{
ajaxRequest = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
} catch (e) {
try{
ajaxRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
} catch (e){
// Something went wrong
alert("Your browser broke!");
return false;
}
}
}
// Create a function that will receive data sent from the server
ajaxRequest.onreadystatechange = function(){
if(ajaxRequest.readyState == 4){
document.forms[formular]['select_znacky'].innerHTML = '<option value="">Značka vozidla</option>' +
ajaxRequest.responseText;
}
}
ajaxRequest.open("GET", "js/ukazznacky.php?druh=" + s.value, true);
ajaxRequest.send(null);
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.126.–
toka0
Stálý člen
4. 8. 2009   #2
-
0
-

Už toto mne vcelku dostalo

mam jednoduchu AJAxovou funkciu, ktora funguje v IE aj FF, avsak v IE nie

. Tak funguje to v tom IE nebo ne? :) Po několikaleté zkušenosti používám jQUery a to na všechno, zejména na AJAX a JSON - nemusím řešit různé problémy s prohlížeči.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.209.–
Tomáš Kavalek
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 8. 2009   #3
-
0
-

Jaj sekol som sa v Opere a FF hej ... no a uz som nedzicasom vyriesil problem, ktory bol v tom ze IE pri selecte nepovoluje innerHTML ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Jednoduchej úkol na text — založil blahacek

Help! - Ajax — založil Jenda_CZ

Ajax — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý