Jak by jste pojmenovali zlehčenou odnož Pythonu? – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak by jste pojmenovali zlehčenou odnož Pythonu? – Python – Fórum – Programujte.comJak by jste pojmenovali zlehčenou odnož Pythonu? – Python – Fórum – Programujte.com

 

Dany00
Duch
5. 8. 2009   #1
-
0
-

Py4Kids?
Počkat, vlastně bych nejdřív měl říct o co mi jde.

Jako každý jazyk i python má hodně složítých postupů jak udělat jednu a tu samou věc. Samozřejmě když píšete větší projekt tak si vždy najdete způsob jak napsat jednu a tu věc v co nejkratší variantě, aka lehký python. Bohužel, píšete li malou aplikaci tak většinou použijete každý příkz max. 1-10x.(Myslím opravdu malou aplikaci) Tímpádem programujete v tom těžším pythonu. Proš rovnou neprogramovat v tom lehčím?

Takže jsem rozhodl že popoženu Python v základech. Udělám nadstavbu, přesněji modul, která každou funkci zkrátí na minimum, přičemž funkcionalita zůstane tam kde byla.

Tzn. že místo import bla bla bla file = bla bla bal.bin write bla bla bla atd. napíšete jenom file.open("txt.bin", bin, hx34, write("Ahoj Světe")).

Takže jak by jste to nazvali? Buďte kreativní prosím.


Takže :), zde moje návrhy:

[seznam]PyKid
Py4Kids
LazyPython
Pithon
BlindWorm: Python (BWPython)
Python Extras
3,14thon
ItaliC
KissingPython
KissPython
1337Python
HuMan <---- Líbí, moc moc líbí!
|-| \_/, |\/ | /-\ |\| <--- HuMAN Ascii Art :P[/seznam]

Tak co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Danke
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
5. 8. 2009   #2
-
0
-

BWPython a LazyPython se mi líbí

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Krychlik
~ Anonymní uživatel
195 příspěvků
5. 8. 2009   #3
-
0
-

To Dany0 : Jestli chces byt biologicky korektni tak urcite Antaresia , to jsou nejmensi (=nejkratsi) z celedi Pythoniade (sem patri Python) . Take se jim rika "Children's pythons" :-) . Jinak z tvych navrhu je podle me nejlepsi LazyPython.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.4.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
5. 8. 2009   #4
-
0
-

co zlehcit i slovo Python? trema Pthn nebo Pyho... skoda ze tam neni c :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Dany00
Duch
6. 8. 2009   #5
-
0
-

Takže finální hlasování:

Antaresia
HuMan
LazyPython
PyKid/Py4Kids
KIIV
BlitzCode
PIB = Programming In Bed =P
Codey Python


--S úsměvem, Váš Dany :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Danke
Dany0
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
9. 8. 2009   #6
-
0
-

Vy jste na mne uz zapomneli? :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 8. 2009   #7
-
0
-

nezapomeli :)
btw to je jako navrh i moje prezdivka? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Dany0
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
9. 8. 2009   #8
-
0
-

je :D
to :)
prostě =P
ftipný |-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Dany0
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
9. 8. 2009   #9
-
0
-

btw >D
nemám :(
rád xD
smajlík -X
na každým =(
řádku '0_o

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 8. 2009   #10
-
0
-

njn ja je nejak pisu misto tecek... se toho neda zbavit

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Dany0
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
10. 8. 2009   #11
-
0
-

Mě vylélčilo nemyslet na to že na každým řádku musí být obrázek toho jak jsem se frnil když jsem to psal...


Pro koho hlasuješ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
26. 8. 2009   #12
-
0
-

haló?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
29. 8. 2009   #13
-
0
-

--'

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
29. 8. 2009   #14
-
0
-

Tak to bude asi ta Antaresia..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
23. 10. 2009   #15
-
0
-

Když vám ukážu nějakej progres tak budete rádi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 10. 2009   #16
-
0
-

Jooooo!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.226.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
23. 10. 2009   #17
-
0
-

samozřejmě

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Krychlik
~ Anonymní uživatel
195 příspěvků
23. 10. 2009   #18
-
0
-

Oooo, Antaresia vyhralo, 3x hura. Sem moc zvedavej co se z toho vyklube, nejaka ukazka by byla dobra.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.15.–
Quiark0
Věrný člen
23. 10. 2009   #19
-
0
-

LazyPython bych nedoporučoval, ještě by někdo dostal dojem, že je to Python s líným vyhodnocováním (viz haskell)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.170.48.–
w3m0
Grafoman
23. 10. 2009   #20
-
0
-

Mimochodem je možná trochu zvláštní začínat projekt názvem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
24. 10. 2009   #21
-
0
-

No zatím můžuž jen vypsat pár změn v základních věcech, jelikož na "vývoj" mám max. 2 hoďky týdně(k tomu na to ještě většinou nemám náladu) a zatím mám jen pár opravdu pár těch "základních věcí".

Opravdu do chcete vidět?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
24. 10. 2009   #22
-
0
-

Jasne chceme

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.74.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
24. 10. 2009   #23
-
0
-

Jooooo!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.130.–
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
4. 11. 2009   #24
-
0
-

ups pardon, měl jsem volno a pak jsem n vás úplně zapomněl, snad něco dneska hodím, ale teď fakt nemám čas... :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.67.–
Spectator0
Věrný člen
4. 11. 2009   #25
-
0
-

To Dany : To sem teda zvědavej :smile3:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.18.–
. . .
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
13. 1. 2010   #26
-
0
-

To Spectator :

Zdrojové kódy dáš niekde volne k dispozícii alebo si ich pre seba necháš? Som len zvedavý, chcel by som vidieť ako to vyzerá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.187.–
sputnikone+1
Věrný člen
13. 1. 2010   #27
-
0
-

To by ses měl zeptat spíš Danyho než Spectatora...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
Spectator0
Věrný člen
14. 1. 2010   #28
-
0
-

To sputnikone : taky jsem se lekl=)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.18.–
. . .
Dany
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
19. 5. 2012   #29
-
0
-

No téda když si takhle koukám do minulsti... já byl teda lump co 

Kdyby nějaký jiný mladý génius aspirující být programátorem náhodou někdy narazil na tenhle thread - běž na codeacademy.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.122.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý