Py4Kids?
Počkat, vlastně bych nejdřív měl říct o co mi jde.
Jako každý jazyk i python má hodně složítých postupů jak udělat jednu a tu samou věc. Samozřejmě když píšete větší projekt tak si vždy najdete způsob jak napsat jednu a tu věc v co nejkratší variantě, aka lehký python. Bohužel, píšete li malou aplikaci tak většinou použijete každý příkz max. 1-10x.(Myslím opravdu malou aplikaci) Tímpádem programujete v tom těžším pythonu. Proš rovnou neprogramovat v tom lehčím?
Takže jsem rozhodl že popoženu Python v základech. Udělám nadstavbu, přesněji modul, která každou funkci zkrátí na minimum, přičemž funkcionalita zůstane tam kde byla.
Tzn. že místo import bla bla bla file = bla bla bal.bin write bla bla bla atd. napíšete jenom file.open("txt.bin", bin, hx34, write("Ahoj Světe")).
Takže jak by jste to nazvali? Buďte kreativní prosím.
Takže :), zde moje návrhy:
[seznam]PyKid
Py4Kids
LazyPython
Pithon
BlindWorm: Python (BWPython)
Python Extras
3,14thon
ItaliC
KissingPython
KissPython
1337Python
HuMan <---- Líbí, moc moc líbí!
|-| \_/, |\/ | /-\ |\| <--- HuMAN Ascii Art :P[/seznam]
Tak co?
Fórum › Python
Jak by jste pojmenovali zlehčenou odnož Pythonu?
To Dany0 : Jestli chces byt biologicky korektni tak urcite Antaresia , to jsou nejmensi (=nejkratsi) z celedi Pythoniade (sem patri Python) . Take se jim rika "Children's pythons" :-) . Jinak z tvych navrhu je podle me nejlepsi LazyPython.
Jooooo!
No zatím můžuž jen vypsat pár změn v základních věcech, jelikož na "vývoj" mám max. 2 hoďky týdně(k tomu na to ještě většinou nemám náladu) a zatím mám jen pár opravdu pár těch "základních věcí".
Opravdu do chcete vidět?
Jooooo!
To Spectator :
Zdrojové kódy dáš niekde volne k dispozícii alebo si ich pre seba necháš? Som len zvedavý, chcel by som vidieť ako to vyzerá.
To by ses měl zeptat spíš Danyho než Spectatora...
No téda když si takhle koukám do minulsti... já byl teda lump co
Kdyby nějaký jiný mladý génius aspirující být programátorem náhodou někdy narazil na tenhle thread - běž na codeacademy.com
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak na tisk v Pythonu — založil PetrS
Jak na GUI editor ve (wx)pythonu — založil camron
Jak by jste řešili? — založil Radon
Jak jste začali programovat — založil Max
Jak rozdělit metody tříd do souborů v Pythonu 3 — založil marek9