C# / directX v pictureboxu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# / directX v pictureboxu – .NET – Fórum – Programujte.comC# / directX v pictureboxu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 8. 2009   #1
-
0
-

Zdravim, doufam ze to pisu do spravne kategorie..., mam nasledovny problem chtel bych pouzivat directX v klasickem pictureboxu, s directX teprv zacinam a snazil jsem se to poskladat celej den za pomoci ruznych tutorialu ale nedopadlo to nejlepe.
Potreboval bych vysvetlit co delam spatne pripadne to by pomohlo asi nejvic spravnej zdrojak s inicializaci.
To co se mi zdalo asi nejlepsi ze vsech pokusu je v priloze.

Do predu dekuju za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.37.–
Reklama
Reklama
rudolf_franek0
Stálý člen
11. 8. 2009   #2
-
0
-

Take jsem v minulosti pouzil podobnou konstrukci (jen jsem misto PictureBoxu mel Panel) a fungovalo to. Asi by bylo lepsi mit cely kod, aby se dalo posoudit, v cem je problem.
PS:Ten PictureBox mi prijde zbytecny - stejne s nim de facto pouze nadefinujes pozici a velikost obdelniku ktery vykresli DirectX a z PictureBoxu tak nic nezbude..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

Kolečko v pictureboxu C# — založil simi

Změna obrázku v pictureboxu. — založil Kopecký Petr

Umístění pictureboxu na střed obrazovky — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý