Odeslani formulare – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odeslani formulare – .NET – Fórum – Programujte.comOdeslani formulare – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 8. 2009   #1
-
0
-

Ahoj, mam nasledujici formular a 2. otazecky, jak odesilat automaticky formular, pri nacteni stranky (page_load), pouzil jsem v body js onload='document.formular.submit()', nevite jak to udelat pro c#? A jeste bych se chtel zeptat, neslo by nejak udelat, aby se pri odesilani formulare stranka nepresmerovala na vysledek odesilani? Dekuji za rady.



<body onload='document.formular.submit()'>
<form onsubmit='return poslatt(this)' id='formular' method='post' name='formularr' action='http://www.branasms.cz/sms.php' runat='server'>
<input type='hidden' name='mobil2' value='123' onblur='countit(1)' />
<input type='hidden' name='mobil3' value='456789' onblur='countit(1)' />
<input type='hidden' name='zprava' value='ahoj' onblur='countit(0)' />
<input type='hidden' name='odeslano' value='ano' />
</form>
<script language='javascript' type='text/javascript'>
<!--
function poslatt(data){return true;}
function countit(){data = document.formularr;}
//-->
</script>
</body>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
8. 8. 2009   #2
-
0
-

Zdravím,
můžu vědět, proč něco takového potřebuješ? Nepřijde mi to jako nejvhodnější řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 8. 2009   #3
-
0
-

a měl bys nejake lepsi reseni, jak odesilat automaticky SMS ?..

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
8. 8. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 8. 2009   #5
-
0
-

ta trida PostSubmiterr je pekna, ale nevim jak pouziju ten JS, onblur='countit(0)' a onsubmit='return poslatt(this)', bez toho to nepujde..

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 8. 2009   #6
-
0
-

kecam, jde to :D:D.. jj, dík moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý