Bylo by mozne pozmenit firmware (napr.grafiku) mobilu? Jestli ano, popripade jak? Koupil jsem si novy mobil a s tim starym bych chtel trochu experimentovat.
Fórum › Offtopic
Editace firmware
hrabedooku napsal:
Bylo by možné pozměnit firmware (např.grafiku) mobilu?Jestli ano, popřípadě jak?Koupil jsem si nový mobil a s tím starým bych chtěl trochu experimentovat.
No nevim, jestli se tomu dá u mobilu říkat firmware. Většina mobilů má nějakej druh OS, takže teoreticky bys moh něco změnit.
Tomuhle říkám po dlouhý době oprvdu zajímavé téma, přemýšlel jsem nad něčím podbným, ale týká se to mého přehrávače Iriver T10. Přemýšlel jsme o něčem podobném, ale vzhledem k tomu že ho mám teprve půl roku zatím sem se do toho nepustil, každopádně by mě podbné věci dost zajímaly.
Sunmay napsal:
Tomuhle ??k?m po dlouh? dob? oprvdu zaj?mav? t?ma, p?em??le jsem nad n???m podbn?m, ale t?k? se to m?ho p?hr?va?e Iriver T10. P?em??lel jsme o n??em podobn?, ale vzhled k tomu ?e ho m?m teprv? p?l roku zat?m sem se do toho nepustil, ka?dop?dn? by m? podbn? v?ci dost zaj?maly.
tebe taky z?j?m? v?e :-) ale je fakt ?e je to celkem zaj?mav? t?ma, mo?n? i na ?l?nek
hrabedooku napsal:
Bylo by možné pozměnit firmware (např. grafiku) mobilu? Jestli ano, popřípadě jak? Koupil jsem si nový mobil a s tím starým bych chtěl trochu experimentovat.
To hlavně záleží na typu mobilu. Jestli máš Siemens, tak u něj to je celkem bezproblémové, stačí datový kabel a chuť, tak s ním jdou dělat zázraky. Zkus se kouknout na www.siemensmania.cz a ve fóru najdeš spoustu tipů :ok: .
A jinak zkoušej hledat na stránkách nějakých kutilů či mobilmaniaků.
Hodně štěstí.
Díky. Ty stránky jsou super. Mám zrovna Siemens C65.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Problem s CDROM - chybí firmware ?? — založil koudis
Tekstor i.Beat Sweez FM - firmware mp3jky — založil bengo
Editace symbolu — založil Ondra
Moderátoři diskuze