Komunikacia cmd s delphi? – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Komunikacia cmd s delphi? – Delphi – Fórum – Programujte.comKomunikacia cmd s delphi? – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ha20
Newbie
10. 8. 2009   #1
-
0
-

Potrebujem citat data z prikazoveho riadku. Tak napr. zadam dir a aby moja aplikacia vypisala do mema vysledok z konzole. Skusal som guglit ale nasiel som iba citanie parametrov a to je uplne ine ako ja chcem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.233.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
10. 8. 2009   #2
-
0
-

To by mělo jít pomocí ShellExecute z ShellApi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
ha20
Newbie
10. 8. 2009   #3
-
0
-

Ak ti to nerobi problem, mozes uviest maly priklad? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.182.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
10. 8. 2009   #4
-
0
-

google.com

S delphi jsem už douho nedělal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
ha20
Newbie
10. 8. 2009   #5
-
0
-

tak praveze som spominal ze na google som nasiel same citanie a narabanie s parametrami ....

ja si inu aplikaciu viem spustit, ale problem je v tom ze neviem reagovat na trebarz ten vypis v cmd, zmenu, zachytit to vlozit do mema whatever

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.182.–
ha20
Newbie
10. 8. 2009   #6
-
0
-

no sice low riesenie ale napadlo ma ze prikaz > c:\subor.txt a potom ten textak nacitat a lubovolne formatovat ale lepsie jak nic :]

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.182.–
KIIV+42
God of flame
10. 8. 2009   #7
-
0
-

taky se da vyuzit pipes (roury) - v C se s tim dela podobne jako s otevrenim souboru, akorat se otevira proces

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
ha20
Newbie
11. 8. 2009   #8
-
0
-

nj ale otom sa da hovorit v C + unix

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.182.–
KIIV+42
God of flame
11. 8. 2009   #9
-
0
-

To ha2 : i ve win existuji pro C takove funkce... popen a podobne


pripadne tady:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms682499(VS.85).aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
agregor0
Duch
12. 8. 2009   #10
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 92.43.26.–
ha20
Newbie
16. 8. 2009   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.48.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Komunikácia s webovou DB — založil Binary Ranger

Komunikácia s webovou DB — založil Binary Ranger

Komunikacia zariadenia s RS232 — založil nero150

Java komunikacia tried(noob) — založil miros47

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý