PHP generuje JS -> přímo v html kódu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

PHP generuje JS -> přímo v html kódu – PHP – Fórum – Programujte.comPHP generuje JS -> přímo v html kódu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ETNyx0
Newbie
10. 8. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,

mám následující problémek. V systému generuji JS podle formuláře, který sestavuji ještě před vykreslením stránky a jsou ovlivňovány podle různých dat z databáze, takže formuláře nejsou vždy stejné. Takže JS se vyskytuje přímo v html kódu. Zákazník si projíždí stránky na webu seo-servis a tam vyskakuje, že by stránka neměla obsahovat takto vložený JS. Podle mě to není až takový problém, nenapadá vás nějaké řešení?

Doufám že je to k pochopení o co mi jde :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.32.–
Reklama
Reklama
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
10. 8. 2009   #2
-
0
-

Hledej pojem ajax.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
ETNyx0
Newbie
10. 8. 2009   #3
-
0
-

Nějak mi nedochází jak by mi mohl AJAX pomoci,... prosím o další kopanec :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.32.–
don_Dominique0
Super člen
10. 8. 2009   #4
-
0
-

To ETNyx : Tak si ten JS generuj do souboru třeba form.js a v php souboru měj v html hlavičce ten soubor přilinkovanej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.211.–
ETNyx0
Newbie
10. 8. 2009   #5
-
0
-

To don_Dominique : Nadtím sem taky přemýšlel, ale přišlo mi to dost neohrabaný, ale nic jiného mě nenapadá, leda mu rozmluvit, že to tolik nevadí,...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.32.–
toka0
Stálý člen
12. 8. 2009   #6
-
0
-

Podle mne to nevadí, ale je třeba to ošetřit takto:



<script type="text/javascript">
/* <![CDATA[ */
...
/* ]]> */
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.209.–
Tomáš Kavalek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý