Posilani bytu pres ethernet – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Posilani bytu pres ethernet – .NET – Fórum – Programujte.comPosilani bytu pres ethernet – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
12. 8. 2009   #1
-
0
-

Ahoj,

chtel bych se zeptat jak se da v csharp poslat nejaky sled bytu pred ethernet kabel? Jestli to jde nejak podobne jako pred tridu SerialPort?

Jestli mate nekdo nejaky typ na dobry tutorial budu moc rad.

Dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.157.87.–
Reklama
Reklama
samae1
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
12. 8. 2009   #2
-
0
-

Doporučuji prostudovat dokumentaci k System.Net
např. UDP,TCP

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.153.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý