Pocitadlo stiahnuti – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pocitadlo stiahnuti – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPocitadlo stiahnuti – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Anonymous
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2009   #1
-
0
-

Ahojte,
pokusam sa spravit pocitadlo stiahnuti. Vysvetlim ako pracuje.
Ak uzivatel klikne na stiahnut, otvori sa nove okno v ktorom sa spusti skript download.php, ktory v databaze pricita k policku "Stiahnute" jednotku a odkaze na subor. Problem je, ze nevim, ako by sa to dalo. PHP skript mam napisany, ale neviem, aky header mam dat. Ak dam len
<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url="download.zip"> okno zostane otvorene a to ja nechcem. Poradite niekto?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.105.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
12. 8. 2009   #2
-
0
-

Udělej odkaz ve tvaru:
http://server.cz/pocitadlo.php?file=download.zip

Po zapsání přístupu to přesměruj na soubor ke stáhnutí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Anonymous
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2009   #3
-
0
-

To z_moravec : Asi sme sa nepochopili, alebo ja nechapem :)
Na stranke je odkaz "stiahnut". Po kliknuti nan sa otvori nove okno http://bla.com/download.php?id=[id_suboru]
Subor download.php obsahuje:

mysql_query("UPDATE download SET subor=" .$subor+1 ."WHERE id=" .$_GET["id"] .";");

a zobrazi stranku odkazujucu na subor:
		<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Your Page Title</title>
<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url='TU_SA ESTE_V SKRIPTE DOPLNE NAZOV '></HEAD>
<body>
</body>
</html>

Subor sa zacne stahovat, ale po stiahnuti zostane prazdne okno :( Ja nechcem, aby tam zostalo nove okno

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.105.–
Anonymous
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2009   #4
-
0
-

To z_moravec : Takze este doplnim: nie je problem so skriptom, ale s tym presmerovanim suboru. Po presmerovani zostane noove prazdne okno. Ja ho tam vsak nechcem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.105.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
12. 8. 2009   #5
-
0
-

Co ti navrhuje z_moravec je, že se ti ani nadbytečné nové okno neotevře.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.69.–
Anonymous
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2009   #6
-
0
-

To Kobi : Neviem si to predstavit. Mohli by ste pls napisat aspon taku schemu? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.105.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
12. 8. 2009   #7
-
0
-

Odkaz na soubor ke stáhnutí bude např.:

<a href="pocitadlo.php?file=download.zip">Stáhnout</a>


Skript pocitadlo.php zapíše přístup do databáze a pošle na klienta soubor, který je specifikovaný v $_GET['file'].

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
JJetmar0
Newbie
12. 8. 2009   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
Pokus při vizualizaci čtvrté dimenze: vezměte bod, natáhněte jej v přímku, zatočte ji do tvaru kružnice, zkruťte ji v kouli a tu vrhněte do prostoru. - Albert Einsteins
Anonymous
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2009   #9
-
0
-

To JJetmar : Dik moc. Dakujem. Funguje, kusok som opravil :) dik moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.105.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Pocitadlo — založil homelin

Počítadlo wz — založil petr

Pocitadlo pristupu — založil SoLi

Počítadlo ikon — založil Gordon

Pocitadlo bannerov — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý