Počet řádků – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Počet řádků – .NET – Fórum – Programujte.comPočet řádků – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
RePRO0
Super člen
20. 8. 2009   #1
-
0
-

Mám free Microsoft Visual C# Express 2008. Štve mě, že nevidím vlevo řádky... Myslím tím očíslované, 1, 2, 3... Abych pak prostě viděl, na kolik řádků jsem napsal code. ;-)

Je to možné v tomto IDE nějak nastavit? Ač jsem hledal jak jsem hledal, nic takového jsem nenašel...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.53.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Reklama
Reklama
Adin
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
20. 8. 2009   #2
-
0
-

Ne, není to možné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.173.–
Ivo
~ Anonymní uživatel
93 příspěvků
20. 8. 2009   #3
-
0
-

Je to samozřejmě možné :)
Přes Menu Tools-> Options -> Vlevo ve stromu vybrat Text Editor-> All languages a na spodu zaškrtnout Line numbers

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.173.–
RePRO0
Super člen
20. 8. 2009   #4
-
0
-

Já to tam za boha nemohu najít.

Adin: Opravdu se Ti povedly přidat řádky v "Microsoft Visual C# Express 2008"?

Ivo: Taky si myslím, že to nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.53.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
20. 8. 2009   #5
-
0
-

To, co psal Ivo, je myslím dobře a mělo by to fungovat. Show all settings?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
RePRO0
Super člen
20. 8. 2009   #6
-
0
-

Njn... I člověk s IQ kolem 161 se může přehlídnout. :-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.53.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 243 hostů

Podobná vlákna

Počet řádků — založil artorie

[DB] - počet řádků dotazu — založil psenik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý