Zacal jsem se ucit C, a tak sem hledal nejakej překladač-compiler, bylo mi receno ze preklad samotnyho Cecka by melo zvladnou napr. Visual studio c++ (verze co je zdarma k stazeni na microsoftackych strankach), ale nejak se mi to nejde ... nenasel sem mezi vytvorit novy.. nic co by s *.c a kdyz sem si v tom nejakej soubor *.c otevrel tak sem ho neprelozil
- dotaz: Lze ve visual c++ opravdu prekladat i samotny c? popr. jak na to,jak to nastavit nebo na co tuknout(nekdy sem fakt trochu pomalej), nebo kterej jinej prekladac - nejlepe visualu podobnej byste mi na to doporucili. THX
Fórum › C / C++
Visual studio pro "C" ?! (help)
Čistě C? Ani náhodou.
Jediná možnost, jak ve Visual Studiu vytvářet a kompilovat aplikace v Cčku je zakoupení vyšší edice a následné vytvoření pluginu, který by to umožnil s tím, že bys asi musel používat kompilátor pro .NET - http://www.cs.princeton.edu/software/lcc/ - nevím jestli by to jinak běželo dobře.?
Tak jednak nevidím problém v používání VisualC++ pro céčkovský projekty, stejně začneš s konzolí, a tedy na učení v tom není problém.
A pokud bys chtěl něco jiného, tak na windowskácké platformě stojí za řeč ještě třeba Dev-C++.
Zdeny napsal:
Tak jednak nevidím problém v používání VisualC++ pro céčkovské projekty, stejně začneš s konzolí, a tedy na učení v tom nen problém.
A pokud bys chtěl něco jiného, tak na Windowskácké platformě stojí za řeč ještě třeba Dev-C++.?
Já problém vidím. Mezi C a Visual C++ jsou dost podstatné rozdíly a kompilátor ti ve většině případů Cčkovskej projekt nezkompiluje - i když se asi najdou případy, kdy to bude možné (asi u těch consolových aplikací).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Visual Studio ,,ORCAS" — založil Tobel
Excel - Vypísať "Párne" alebo "Nepárne" — založil Posel
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
Odborný název pro "otravné prográmky" — založil FeelThePain
Moderátoři diskuze