Zdravím. Nemohli byste doporučit nějaké hry s opravdu těžce propracovaným příběhem? Budiž nám příkladem naše stará dobá Mafie. Jde mi opravdu o příběh, žánr mě nezajímá a grafika víceméně taky ne (avšak oželel bych MS DOS hry ;)). Jediné, co nechci, je klikací adventura (leda by to byla "fááákt hustáá peckáá") a logické hry - chci relaxovat, na logiku mám jiné obory.
Díky =)
Editoval survik1: Prosím o PC hry =)
Fórum › Hry
Hledám hry - propracované
Píšeš sice, že klikací adventury nechceš, ale stejnak tu dvě adventury zmíním, protože se jedná o legendy se skvělým a propracovaným příběhem:
» Broken Sword: The Shadow of the templars
» Broken Sword 2: The Smoking Mirror
Perfektní příběh a akci nabízí taky Metal Gear Solid (původní první díl, druhý mě nějak nenadchl (možná proto, že jsem jej hrál jen na PC a né na konzoli), a ostatní díly jsem už nehrál...).
Mass Effect, Stalker: Shadow of Chernobyl, Half life série...
Call of Juarez: Bound in Blood - o téhle hře jsem slyšel dost chváli. Viděl jsem to i v akci a nevypadá to zle. iprostředí je nezvyklé, já osobně snad ani jinoui hru z tohodle období neznám.
nějaký info a screeny: http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=12742
Já doporučuju sérii Gothic, zejména první a druhý díl. No, i ten třetí :-)
Chrasty napsal:
Já doporučuju sérii Gothic, zejména první a druhý díl. No, i ten třetí :-)
hral som vsetky tri, ani jeden som nedohral :smile1:
Gothic 1 ma perfektny dej, avsak co sa tyka ostatnych veci tak onicom( na terajsiu dobu )
Gothic 2 dej kus horsi, ale aj tak zaujimavy, a len o kus lepsie spracovany engine, grafika,...
Gothic 3 takmer perfektny engine, keby ho aspon este rok dlhsie robili( vyladili par veci ), dej tu je uz skoro onicom, v kazdom meste to iste
Za poslední dobu jsem hrál Prototype uplně best hra doporučuji no a jinak bych doporučil ti např.: Fall Out3,CoD(klidně všechny díly),Rise Of Argonautus,LOTR:Conquest(jelikož jsem fanda Pána Prstenů tak musím tuto hru doporučit)a taky klidně i BFME2,Arma2,Crysis a kdybys chtěl mohu ti toho ještě spoustu doporučit.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledám opensources na openGL hry — založil Pok
Hledám programátora na tvorbu jednoduché hry. — založil esorimr
Hledám programátora na vytvoření mobilní hry — založil nagi
Hledám grafika, nadšence, pro tvorbu HRY — založil Arthaqs
Moderátoři diskuze