System() v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

System() v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comSystem() v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Bulb0
Duch
27. 9. 2006   #1
-
0
-

z C sem byl zvykly davat na konec programu system("pause"); aby se okno hned nezavrelo, kdyz to dam ale do C++ tak mi to nefunguje ( vkladam pouze iostream ) vysvetli mi nekdo proc ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura_0
Stálý člen
27. 9. 2006   #2
-
0
-

Bulb napsal:

z C sem byl zvykly davat na konec programu system("pause"); aby se okno hned nezavrelo, kdyz to dam ale do C++ tak mi to nefunguje ( vkladam pouze iostream) vysvetli mi nekdo proc ?


Jo, jasne, ze vystvetli. Pokud chces pouzivat i nadale funkci system, tak staci includovat cstdlib. A paklize ne, tak na konec programu(pred return) napis cin.get() - obcas je to potreba napsat vicekrat, protoze se nekde stava, ze ve stupni fronte zustavaji nejake znaky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Bulb0
Duch
27. 9. 2006   #3
-
0
-

cin.get() je lepsi, na to sem prisel dneska no :) ale system se nekdo hodi ;)

Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom?? Jan?0
Newbie
30. 11. 2006   #4
-
0
-

mne se zda lepsi system, protoze cin ceka na nejaky vstup, pak je jeste potreba odetrovat... naopak system(pause) ceka jen na stist jakekoli klavesy...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Raddo150
Stálý člen
30. 11. 2006   #5
-
0
-

A čo tento kód? Nefunguje akoby mal a netusim čo tam mám zle........pomožte prosím

#include <iostream>

#include<cstdlib>
using namespace std;
int main()
{
cout <<"Stlac enter... "<<endl;
cin.get();
system("cls");
cout <<"...a obrazovka je cista. "<<endl;
cin.get();

return 0;
}

Dev-c++ nehlási chybu.....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
30. 11. 2006   #6
-
0
-

echo112



#include <iostream>
#include <cstdlib>

using namespace std;

int main() {
cout << "Stlac enter... " << endl;
cin.get();
system("cls");
cout << "...a obrazovka je cista. " << endl;

cin.get();
cin.get();
return 0;
}


Toto by ti us malo fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Raddo150
Stálý člen
30. 11. 2006   #7
-
0
-

To Wizard: Dík za odpoveď ale mne to stále nejde... :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura_0
Stálý člen
30. 11. 2006   #8
-
0
-

To echo112:Mne to funguje naprosto bez problemu.
Ale zkus:



#include <iostream>
#include<cstdlib>
using namespace std;
int main()
{
cout <<"Stlac enter... "<<endl;
cin.get();
system("cls");
cout <<"...a obrazovka je cista. "<<endl;
while( cin.get()!='\n');

return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rišo Kakaň0
Stálý člen
30. 11. 2006   #9
-
0
-

echo112: cudne ja mam Dev-C++ a ide to. Aku mas verziu Dev-C++?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
30. 11. 2006   #10
-
0
-

cin.get() cita znak. Ja ak stlacim enter bez napisania znaku, opakuje sa.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Tom?? Jan?0
Newbie
30. 11. 2006   #11
-
0
-

a prave proto ja pouzivam radsi system("PAUSE")...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Raddo150
Stálý člen
1. 12. 2006   #12
-
0
-

To Wizard: Mám verziu [podtrzene]4.9.9.2[/podtrzene]
To Jura_: i ked netusim preco ale nejde mi to.... :ms_0344:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
3. 12. 2006   #13
-
0
-

tu echo113: to je cudne malo by ti to ist mne funguje nenapada ma v com by mhol byt problem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Raddo150
Stálý člen
3. 12. 2006   #14
-
0
-

To Wizard:Mne to fungovalo ale dos? d?vno...nem??e to by? t?m ?e som si nain?taloval nejak? DevCpp-Packages????:ms_0344:? mysl?m ?e odvtedy to nefunguje..........inak m?j nick je [podtrzene]echo112[/podtrzene] nie [podtrzene]echo113[/podtrzene]?:ms_0011:??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
3. 12. 2006   #15
-
0
-

sorry za ten nick sekol som sa skus ho odinstalovat a znovu nainstalovat myslimn ten Dev-C++

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Raddo150
Stálý člen
3. 12. 2006   #16
-
0
-

Dík za radu, zkusím to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ri?o Kaka?0
Stálý člen
3. 12. 2006   #17
-
0
-

a mohol by som ti odporucit este jedno vyvojove prostredie mozes ho stihnut na http://www.codeblocks.org/ je to OpenSource takze mas aj zdrojaky aspon by tam mali byt.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Majkee0
Newbie
3. 12. 2006   #18
-
0
-

Este misto cin.getu nebo systemu jde pouzit

int h;

cin>>h;

vlasnte ti to pak ceka dokud nezadas promenou h a az neco zadas a od entrujes tak se to ukonci ;)
(ale je to mene sikovny zpusobe lepsi je to pres system)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Majkee0
Newbie
12. 12. 2006   #19
-
0
-

A u toho

system ("pause");
musi byt vzdy hlavicka cstdlib? (Jde to i bez ni, neni tam ta hlavicka zbytecne?)...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
13. 12. 2006   #20
-
0
-

funkcia system(""); je v kniznici cstdlib cize ta tam musi byt

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Alan0
Věrný člen
14. 12. 2006   #21
-
0
-

No j? osobn? bych si na system() moc nezvykal. Pak n?kdy budete muset d?lat na Linuxu(co jsem koukal tzak leto?n? matematick? olympiada typu P byla na linuxu), a budete "ztraceni". Jinak jsem p?esn? nepochopil co pot?ebujete, ale pokud je to to co mysl?m, tak tak tohle by m?lo jet. Sice jsem to p?ekl?dal na VS 6.0 ale m?lo by to b?t stejn?.

#include <iostream>

#include <cstdlib>

using namespace std;

int main(){
cout <<"Zmackni <ENTER>n";
cin.get();
system("cls");
cout <<"...a obrazovka je cista. "<<endl;
while( cin.get()!='n'){
return 0;

}

return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Raddo150
Stálý člen
14. 12. 2006   #22
-
0
-

To Al: A o čom je tá matematická olympiáda typu P?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
14. 12. 2006   #23
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

System("??????"); — založil dragon124

C++ a system() — založil Ezechiel

Os.system — založil Priwi

Modulární systém — založil coldan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý