Data ze <script> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Data ze <script> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comData ze <script> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
22. 8. 2009   #1
-
0
-

Zdravím. Vytvořil jsem pomocí ajaxu script s id scriptLoader. Tento script dle FireBugu opravdu existuje. Avšak potřebuji kód v něm uvedený zobrazit na stránku samotnou. To se mi bohužel nedaří. Pročesal jsem kde co, ale ani moudrý google mi nic relevantního nevyhodil. Přikládám tedy kód:

<html>

<head>
</head>
<body>
<script>
var hlavicka = document.getElementsByTagName('head')[0];
var dataLoader = document.getElementById('scriptLoader');
if(dataLoader) hlavicka.removeChild(dataLoader);
script = document.createElement('script');
script.id = 'scriptLoader';
script.src = 'det_ali.php';
x = document.getElementsByTagName('head')[0];
x.appendChild(script);
</script>
<div id="test">
</div>
<script>
script = document.getElementById('scriptLoader');
text = document.getElementById('test');
text.innerHTML = script.innerHTML;
</script>
</body>
</html>

Nefunguje mi vybrání dat ze scriptu pomocí script.innerHTML. Nějaké jiné návrhy?

Pozn: Nahrazení script.innerHTML jakkýmkoliv jiným textem funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Reklama
Reklama
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
22. 8. 2009   #2
-
0
-

Ok, hledám na špatném písečku. Problémem je, že scriptLoader v té době ještě neexistuje, ačkoliv se vytváří před jeho voláním. Nechápu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý