Bouchnutí do hlavy - nebezpečí ? :D – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Bouchnutí do hlavy - nebezpečí ?  :D    – Offtopic – Fórum – Programujte.comBouchnutí do hlavy - nebezpečí ? :D – Offtopic – Fórum – Programujte.com

wokena0
Stálý člen
24. 8. 2009   #1
-
0
-

Čus,
bouchli jste se někdy do hlavy? Bolelo vás to (samozdřejmě :D)? Zapoměli jste na důležité věci/učivo, nebo je to jen pověra? Co se vám pak stalo?
Tak za odpovědi na tyhle otázky bych byl celkem vděčný :D...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.165.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Spectator0
Věrný člen
24. 8. 2009   #2
-
0
-

To wokena : Do hlavy jsem se třísknul dnes a to pěkně nechutně > pěkně zezadu, když jsem se zvedal pod schody!!!!!! Ale nezapomněl jsem nic, jen jsem chvilku videl temno a pak duhové barvy.
Teda Možná jsem něco zapomněl, ale nějak si nemužu vzpomenout, co to bylo ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
. . .
wokena0
Stálý člen
24. 8. 2009   #3
-
0
-

Ouu tak to ti nezávdím, taky jsem se dneska bouchl, ale zepředu :D - o skříňku.

Nahlásit jako SPAM
NOclipus0
Newbie
24. 8. 2009   #4
-
0
-

To wokena : Ve třetí třídě ZŠ jsem sletěl do rokle a dole si rozrazil hlavu o trčící betonovou dlaždici a následně omdlel, ale kupodivu jsem z toho nezblbnul a dnes jsem programátorem :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.97.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
24. 8. 2009   #5
-
0
-

Jednou, to když jsme byli ještě malí, jsme se pošťuchovali s bráchou a shodil mě omylem na schody - spadl sem přesně na hranu a měl sem rozbitou hlavu, muselo se šít. Těžko říct, jestli bych byl chytřejší nebo inteligentnější, než sem teď :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
wokena0
Stálý člen
24. 8. 2009   #6
-
0
-

Hmm, takže jsete asi živým příkladem toho, že po bouchnutí/robití hlavy se nezapomíná ;-P

Nahlásit jako SPAM
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
24. 8. 2009   #7
-
0
-

No tak zase to nejde kategorizovat že, to je případ od případu. Nedělej závěry podle třech lidí, co ti tu napsali :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
wokena0
Stálý člen
24. 8. 2009   #8
-
0
-

...Aspoň teda ne na lehčí, co říkáš? :P

Nahlásit jako SPAM
Proxymus0
Stálý člen
24. 8. 2009   #9
-
0
-

Vlastníme starší chalupu, kde jsou všechny futra vysoká asi 170 centimetru někde o pár cenťáků vyšší, vzhledem k mé výšce blížící se 190 cm se mi už nemálokrát stalo, že jsem se probudil s obrovskou bolestí hlavy na zemi, měl jsem trošku temno, ale hned mi bylo jasné, že jsem zas blbec utíkal po chodbě a zapomněl sklonit hlavu. Že by to ale mělo vliv na mou inteligenci nebo množství informací v mé palici, to bych neřekl :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
wokena0
Stálý člen
24. 8. 2009   #10
-
0
-

To Proxymus : :D další příklad, že po bouchnutí se "neblbne" :D

Nahlásit jako SPAM
24. 8. 2009   #11
-
0
-

To wokena : Rána do hlavy samozřejmě může mít různé následky (od ničeho až po smrt), záleží na síle a taky místu, kam se bouchneš :) Osobně jsem ran do hlavy schytal hodně, bolest mi nevadí a nic jiného se mi zatím nestalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
wokena0
Stálý člen
25. 8. 2009   #12
-
0
-

To djanosik : To je dobře. Jde mi jenom o to, že po "obyčejném" bouchnutí do hlavy (po tom, po kterém nezemřeš :D) na nic nezapomeneš...

Nahlásit jako SPAM
Mixxy0
Newbie
25. 8. 2009   #13
-
0
-

No, davejte si na bouchnuti do hlavy bacha. Ja jsem se taky jednou bouchl .. dlooooouho nic a pred 2 rokama jsem byl v nemocnici, kde mi museli otevrit nador, pac z toho bouchnuti jsem mel malilinkaty krvaceni do mozku a udelal se z toho nador. Tak bacha!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
Dřív jsem býval namyšlený, ale teďka už nemám chybu!
Spectator0
Věrný člen
25. 8. 2009   #14
-
0
-

Počkat je pravda, že když mi bylo 7, tak táta našel na půdě golfovou hůl a ukazoval mi na co to je a když odpaloval (pouze tenisák) tak jsem si blbec stoupnul za něj a dostal pěkně po hlavě, i dnes tam mam takový důlek.

Proxymus napsal:
Vlastníme starší chalupu, kde jsou všechny futra vysoká asi 170 centimetru někde o pár cenťáků vyšší, vzhledem k mé výšce blížící se 190 cm

jsem se taky párkrát třísknul. Uplně nastejno, akorát já se blížim výškou dvou metrům

Nahlásit jako SPAM
. . .
25. 8. 2009   #15
-
0
-

To wokena : Samozřejmě se může stát, že po bouchnutí do hlavy na něco zapomeneš, ale nemusí to bejt v přímé souvislosti (pokud nedojde k poškození mozku).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
wokena0
Stálý člen
25. 8. 2009   #16
-
0
-

djanosik napsal:
To wokena : Samozřejmě se může stát, že po bouchnutí do hlavy na něco zapomeneš, ale nemusí to bejt v přímé souvislosti (pokud nedojde k poškození mozku).

JO, ale, když dostaneš šok, tak taky na něco zapomeneš,ne?

Nahlásit jako SPAM
Spectator0
Věrný člen
25. 8. 2009   #17
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
. . .
retriwr
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
14. 9. 2009   #18
-
0
-

Já zapomínám dost často i bez bouchnutí do hlavy. Vylož si to, jak chceš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.37.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý