Čus,
bouchli jste se někdy do hlavy? Bolelo vás to (samozdřejmě :D)? Zapoměli jste na důležité věci/učivo, nebo je to jen pověra? Co se vám pak stalo?
Tak za odpovědi na tyhle otázky bych byl celkem vděčný :D...
Fórum › Offtopic
Bouchnutí do hlavy - nebezpečí ? :D
To wokena : Do hlavy jsem se třísknul dnes a to pěkně nechutně > pěkně zezadu, když jsem se zvedal pod schody!!!!!! Ale nezapomněl jsem nic, jen jsem chvilku videl temno a pak duhové barvy.
Teda Možná jsem něco zapomněl, ale nějak si nemužu vzpomenout, co to bylo ;-)
Jednou, to když jsme byli ještě malí, jsme se pošťuchovali s bráchou a shodil mě omylem na schody - spadl sem přesně na hranu a měl sem rozbitou hlavu, muselo se šít. Těžko říct, jestli bych byl chytřejší nebo inteligentnější, než sem teď :)
Vlastníme starší chalupu, kde jsou všechny futra vysoká asi 170 centimetru někde o pár cenťáků vyšší, vzhledem k mé výšce blížící se 190 cm se mi už nemálokrát stalo, že jsem se probudil s obrovskou bolestí hlavy na zemi, měl jsem trošku temno, ale hned mi bylo jasné, že jsem zas blbec utíkal po chodbě a zapomněl sklonit hlavu. Že by to ale mělo vliv na mou inteligenci nebo množství informací v mé palici, to bych neřekl :)
To wokena : Rána do hlavy samozřejmě může mít různé následky (od ničeho až po smrt), záleží na síle a taky místu, kam se bouchneš :) Osobně jsem ran do hlavy schytal hodně, bolest mi nevadí a nic jiného se mi zatím nestalo.
No, davejte si na bouchnuti do hlavy bacha. Ja jsem se taky jednou bouchl .. dlooooouho nic a pred 2 rokama jsem byl v nemocnici, kde mi museli otevrit nador, pac z toho bouchnuti jsem mel malilinkaty krvaceni do mozku a udelal se z toho nador. Tak bacha!!!!
Počkat je pravda, že když mi bylo 7, tak táta našel na půdě golfovou hůl a ukazoval mi na co to je a když odpaloval (pouze tenisák) tak jsem si blbec stoupnul za něj a dostal pěkně po hlavě, i dnes tam mam takový důlek.
jsem se taky párkrát třísknul. Uplně nastejno, akorát já se blížim výškou dvou metrůmProxymus napsal:
Vlastníme starší chalupu, kde jsou všechny futra vysoká asi 170 centimetru někde o pár cenťáků vyšší, vzhledem k mé výšce blížící se 190 cm
To wokena : Samozřejmě se může stát, že po bouchnutí do hlavy na něco zapomeneš, ale nemusí to bejt v přímé souvislosti (pokud nedojde k poškození mozku).
djanosik napsal:
To wokena : Samozřejmě se může stát, že po bouchnutí do hlavy na něco zapomeneš, ale nemusí to bejt v přímé souvislosti (pokud nedojde k poškození mozku).
JO, ale, když dostaneš šok, tak taky na něco zapomeneš,ne?
To djanosik : To wokena : http://www.ulekare.cz/clanek/otres-mozku-1079
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Neustále rastúca databáza MySql — založil i-co
Distribuce aplikace využívající MS SQL server — založil Karel
Proč porovnávání elementu z arraye trvá tak dlouho? — založil Dave_F
Funkcie s datumom — založil Erik