Zobrazení horního indexu v Labelu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazení horního indexu v Labelu – .NET – Fórum – Programujte.comZobrazení horního indexu v Labelu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ghoull0
Duch
26. 8. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den
Jde nějak v jednom labelu(System::Windows::Forms::Label^) zobrazit text a k němu horní index? (Např. "m^2/rok" - jako horní index). (Třeba změna fontu jen pro část textu)
Nebo je nutné použít více labelů?

Dík

(VisualStudio 2005 C++)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.181.84.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
26. 8. 2009   #2
-
0
-

Podle me normalni label tohle nepodporuje a musel by sis udelat vlastni komponentu dedenou z labelu, ktera bude obstaravat vlastni kresleni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
NOclipus0
Newbie
26. 8. 2009   #3
-
0
-

Standartní Label toto opravdu neumí. Podle mě by bylo nejjednodušší udělat komponentu dědící z RichTextBoxu a pomocí Selection* měnit formátování (SelectionLength, SelectionColor...).

EDIT: Ty opravdu používáš C++/CLI? Ještě jsem neviděl, že by to někdo doopravdy používal ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.97.–
26. 8. 2009   #4
-
0
-

To ghoull : Zkus si stáhnout nějakej z HtmlLabelů, jistě najdeš i něco zdarma.

To NOclipus : Používá ho více lidí -> především, když je třeba spolupráce mezi klasickým C++ a managed aplikacemi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dannyk0
Věrný člen
26. 8. 2009   #5
-
0
-

Ja C++/CLI pouzivam treba u diplomky :) Ono kdyz clovek prijde na takove ty chytacky, tak se v tom uz pise pekne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 122 hostů

Podobná vlákna

Vlastnosti Labelu — založil irenic1987

C+ doplnění do labelu — založil Krpik

Obrazek v labelu — založil Jakub

Vytvoření labelu — založil CZ_Paja

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý