Jak nastavit focus na form? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak nastavit focus na form? – .NET – Fórum – Programujte.comJak nastavit focus na form? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
SeraphCZ0
Stálý člen
1. 9. 2009   #1
-
0
-

Vytvářel jsem takovou menší aplikaci kde jsem potřeboval odchytávat klávesy z klávesnice. Použil jsem tedy událost keypress přímo na formu. Všechno fungovalo bezvadně dokud jsem si nevymyslel přidat na form tlačítko(předtím tam byly dva labely a picturebox). Tlačítko na sebe přebere focus a události formu uz nefungují.
Nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem pouzil keypress u toho tlacitka ale připadá mi to trochu humpolácké. Tak mě napadá jestli někdo neznáte lepší řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
1. 9. 2009   #2
-
0
-

Ja jsem to resil tak samo. Jedine, co me napadlo tedka jako reseni jsou hooky, ale to uz je trochu vic magie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
1. 9. 2009   #3
-
0
-

To SeraphCZ : Formulář má takovou magickou vlastnost, něco jako "KeyPreview", přesnej název neznám. Zkus ji nastavit na True.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
SeraphCZ0
Stálý člen
1. 9. 2009   #4
-
0
-

Díky moc. :smile1: Pomohlo to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
dannyk0
Věrný člen
1. 9. 2009   #5
-
0
-

Jej, to jsem nejak preskocil ten problem s prepnutim na tlacitko :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý