Ahoj.
Riešim jeden problém. Mám zložku VIDEO_TS (klasické pripravené DVD Video súbory) a potrebujem ich dostať na DVD, aby bolo prehrateľné v bežnom DVD playeri. Skúšal som taký divný až moc jednoduchý program, ale nešiel nikde prehrať, všade No Disk (aj na PC). Ďalej som skúšal Nera 7. Niečo napálil, ale aj Nero ShowTime má problém prehrať to :D A nikde inde to nešlo. Nemá niekto osvedčený? Treba to asi aj nejak riadne finalizovať.
Fórum › Software
SW na vypálenie VIDEO_TS na DVD
Ashampoo Burning Studio... Jinak není to nic speciálního, v kterémkoliv programu, když dáš vypálit datové DVD, stačí v rootu vytvořit složku VIDEO_TS a AUDIO_TS (na tu nezapomínat!! I když v ní nic není, některé stolní přehrávače ji potřebují k přehrání) a do složky VIDEO_TS naházet připravené soubory... Nastavit uzavření DVD a vypálit
mam stale jeste nero 6 .. je ale dulezite mit tam hlavne ty soubory pro menu a podobne.. je to nejake zkopirovane DVD nebo vyrobene?
na vyrobene mi stacilo tam hodit vhodnej soubor s "menu" .. proste jen prehralo hned ten film.. (sem na to narazil u dvd z maturaku), jinak nevim cim to muze byt
Já vypaluju ve free CDBurnerXP, funguje to normálně i na VIDEO_TS. Jo, normálně datové DVD.
To KIIV : Povedal som si, že si stiahnem ten (ževraj) super film Home (Domov). Tak som niekde zohnal na nete to DVD. Sú tam samé VOB súbory, čo som to skúsil prehrať na PC priamo z disku, malo to aj menu. Ale chcem si to užiť na domácom kine. :)
To Chrasty : Hm, díky. Už aj bežím to vyskúšať :)
Super! CDBurnerXP to zvládol. Teraz mi to pre istotu nejde prehrať na počítači, ale na DVD prehrávačoch fičí jak má :D :D Skutočne stačilo napáliť ako dátové DVD v tomto softe. Díky, Kobi, Chrasty i všetkým zúčastneným :) Zas som o niečo múdrejší.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
DVD-ROM/DVD-RW/R/ — založil myth
Dvd mechanika — založil koseK
Zápis na DVD-R — založil yaqwsx
Pomalé vypalování DVD — založil Matej Zabsky
Problem s autorunem CD a DVD — založil raddino