Dynamicka zmena <title> – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dynamicka zmena <title> – PHP – Fórum – Programujte.comDynamicka zmena <title> – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymous
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
2. 9. 2009   #1
-
0
-

Ahojte,
mam hlavnu stranku index.php do ktorej includujem ostatne pomocou $_GET. Ako je vsak mozne zabezpecit dynamicku zmenu <title> podla prave zobrazovaneho obsahu? Je na to nejaka funkcia v php?
Hladal som, no nic som este nenasiel :(
dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.127.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
2. 9. 2009   #2
-
0
-

Změníš to velmi jednoduše:

<?php

echo '<title>' . $title . '</title>';
?>


Proměnná $title obsahuje požadovaný titulek. Stačí do té proměnné uložit řetězec, který chceš zobrazit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Anonymous
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
2. 9. 2009   #3
-
0
-

To z_moravec :
Problem bude asi v tom, ze <title> sa musi nachadzat v <head></head> inak nie je dokument validny. <head> je vsak v index.php a nasledne sa includuju ostatne stranky po </head> v <body>. Neviem si s tym rady.
Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.127.–
KIIV+42
God of flame
2. 9. 2009   #4
-
0
-

taky si nemusis obsah stranky generovat az na miste, ale pekne dopredu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
2. 9. 2009   #5
-
0
-

prostě musíš ten title už mít připravený dřív. pokud obsahu includuješ, pak ho naincluduj hned na začátku scriptu. nějak si nadefinuj $title, a to, co už je vypsaný, to odchyt pomocí get_ob_clean(). a později to vypiš. všechno o get_ob_clean() a ob_start() ti prozradí manuál.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

Dynamicka zmena pole C++ — založil BigBear

Alt + title — založil netman92

Čas v title — založil Frozen

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý