Nakódoval sem pro jednoho člověka design z PSD, celkem kompatibilní se všemi prohlížeči od IE 6 po Operu 10... Kolik bych si měl za práci zaúčtovat? Kolik berete za nakódování vy?
Náhled: http://www.dbeckham.cz/etos.png
Fórum › Offtopic
O kolik si říct za nakódování designu?
no taky bych rekl ze neco kolem tisicovky...
ikdyz naposledy co sem delal takovy poradenstvi, ktery se pak zvrhlo v nakodeni designu podle sablony, tak vyplazli pres 8 tisic...
neni maly nahled??? rekni si tak nejmin 8000.
Za nakódování jednoho designu pro jedno studio 8 tisíc, hrachu? I pravil jsem, řka: tento design nakódován jest za pár hodin byl, měsíce jsa 30ti dní a nakódovat každý den jeden, jsoucno [já] zanedlouho milionář :)
Náhled: http://www.dbeckham.cz/etos.png
Kobi, neznám úroveň tvého kódu, neznám složitost šablony, neznám prostě nic. Každopádně, pokud si představím grafiku pro web, který není jenom jedna stránka, řekněme že se nejedná třeba o blog, dělám kvalitně, stojí mě to třeba tři dny práce, pak 8000 je opravdu relevatní. Proto se ptám po náhledu. :)
dle náhledu bych se nebál 5000,- ale ještě bych se rád podíval na zdroják, můžem se domluvit via msn/icq? :)
<p>Pokud se koukám na ceny kódování, tak ceny nad 3.000 bych se bál. Ale je-li bonita klienta neměřitelná :).</p><p>No, stejně by cena měla být určena ještě před samotným kódováním :).</p>
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
že bych hrach tak nadstřeloval??? :( ještě že nekoduju, to bych asi nic neprodal. :D
<p>Klasické ceny jsou +- 4-8k za grafiku s nakódováním, práce programátora dle systému. Obvyklá cena za prezentaci 12-16k.</p>
<p>Je to dolní hranice...</p>
Jedná-li se pouze o nakódování PSD, tak bych taky nešel nad 3K. Pokud by se jednalo o grafiku (tím samozřejmě nemyslím přímo tvorbu grafiky) a CSS pro celej web + pár nakódovaných stránek (2 nebo 3), tak bych to viděl na 5 - 8K.
No, takže se s Dušanem shodneme :).
Btw.: A nedělej si Dušane iluze, mě nepředeženeš :D.
To Curo : Však uvidíme :D
Jeden grafik, s ktorým sem-tam spolupracujem, berie 7000 SKK za grafický návrh, 1000 za každú podstránku a kóduje jeho kamarát za tie dve tisícky na podstránku. Pri niekoľkých podstránkach neviem, či má nejaké množstevné zľavy. Ale tento grafik je skôr využívaný na "väčšie ryby", na klientov, ktorý sa neboja siahnuť hlbšie do vrecka :D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kolik si říct za správu systému založeném na Drupalu? — založil The Law
Jak říct 117 pictureboxům, aby měli černé pozadí? — založil domitea
Budoucnost web designu — založil Lukáš Chadraba
Prodej nevyužitého designu — založil Goumba
Hledáme star webového designu! — založil Moonlake