IE nerozumí % a nereaguje na width? – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

IE nerozumí % a nereaguje na width? – CSS – Fórum – Programujte.comIE nerozumí % a nereaguje na width? – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Algon0
Newbie
6. 9. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,
dnes se mi stala taková divná věc. Jak je možný, že mi IE vůbec nereagoval na rozměry udané v procentech? Já mám výšku stránky pokaždé jinou, takže by se to dost hodilo, ale vůbec na to nereaguje...

Předem děkuji za odpověd'

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.5.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
6. 9. 2009   #2
-
0
-

Nejlepší by bylo, kdybys sem hodil kousek CSS, kde to máš napsané + v jaké verzi IE ti to dělá

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.69.–
Algon0
Newbie
6. 9. 2009   #3
-
0
-

To CSS vypadá takhle:



<style type="text/css">
body {
text-align: center;
}

#around {
width: 940px;
margin: 0px auto;
border: 1px solid silver;
background: blue;
}

#buildings {
float: left;
width: 200px;
height: 70%;
background: #DDF;
margin-right: 10px; }

#lands {
float: left;
width: 170px;
height: 70%;
background: silver;
margin-left: 10px; }

#content {
float: left;
width: 500px;
height: 70%;
background: gray; }

#header {
margin-top: 0;
width: 940px;
height: 100px;
background: url('blog/anime.gif');
text-align: left; }

#header a {
padding-top: 2px;
}

#footer {
clear: both;
width: 940px;
height: 30px;
background: gray;
}


table {
border: 1px solid black;
}
</style>


Což mi ve všech normálních prohlížečích vyústí v toto ( jak to chci aby to vypadalo ):

Chrome: http://amaga.czweb.org/chromewiev.jpg
Mozilla: http://amaga.czweb.org/mozilla.jpg

A v tenhle hnus v IE:
http://amaga.czweb.org/ie.jpg

Poradíte mi prosím co s tím?
Předem děkuji za odpověd'


Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.5.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý