Tiskové sestavy ve Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tiskové sestavy ve Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.comTiskové sestavy ve Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ghoull0
Duch
7. 9. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den

Potřeboval bych vytvořit tiskovou sestavu ve Visual Studiu(C++/CLI) a vytisknout si tak potřebná data (třeba v tabulce).
Existuje přímo na to nějaká komponenta? Případně jak se dá snadno udělat tisk dat?
Našel jsem PrintDocument, ale nemůžu přijít na to jak to použít.

Dík za každou radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.181.84.–
Reklama
Reklama
ghoull0
Duch
7. 9. 2009   #2
-
0
-

Zkoušel jsem třeba kód z http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.drawing.printing.printdocument.aspx
ale při pd->Print(); hází vyjímku "Došlo k pokusu o čtení nebo zápis v chráněné paměti. Zpravidla se jedná o indikaci, že došlo k poškození další paměti.".
Jako lepší řesení bych asi viděl to, že si data naskládám na formulář, který pak vytisknu, než po řádcích všechno vypisovat.
Jde to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.181.84.–
mephi0
Expert
9. 9. 2009   #3
-
0
-

ak to to pomôže, ja som vytvoril html stranku, do nej som vložil javaskript aby sa po spusteni začala tlačiť, uložil som ju a potom spustil ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
JardaJirava0
Stálý člen
17. 9. 2009   #4
-
0
-

Ahoj,
To ghoull :
.net má komponentu ReportViewer, která umí spolupracovat jak s Reporting services, tedy serverovou stranou, tak také pouze lokálně.
Máš tedy možnost si vytvořit reportd (rdlc) a ten provázat na datový zdroj, kterým může být datová tabulka nebo tvůj objekt. Vytvořený report poté předložíš komponentě a předáš jí data.
Výhoda tohoto řešení je, že veškeré renderování je na komponentě a máš možnost si nechat výsledek zobrazit do různých formátů (Excel, PDF, Tiff atd.).

Pěkný den

Jarda Jirava

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.35.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Java ve visual studiu — založil deviler

TextBox ve visual studiu — založil Jouda

Kódování ve Visual Studiu — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý