Kam dat setcookie() ? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kam dat setcookie() ? – PHP – Fórum – Programujte.comKam dat setcookie() ? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
7. 9. 2009   #1
-
0
-

Dobry den,
programujem v php a mam taky problem so setcookie(). Stale mi vypise header already sent. Na internete som cital vela manualov, ale neviem si s tym rady. Cookies sa zaznamenavaju po vypisani formulara.
Kam mam teda dat setcookie()??
Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.127.–
Míša
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
7. 9. 2009   #2
-
0
-

Napřed setcookie() a pak až jakýkoliv výstup, protože cookie je součást hlavičky HTTP požadavku:

Správně:

<? 

setcookie( 'title', 'value', '/', $_SERVER[ 'HTTP_HOST' ] );
echo 'ASDF';
?>
<html> a tak dál


Špatně:
<? 

echo 'ASDF';
setcookie( 'title', 'value', '/', $_SERVER[ 'HTTP_HOST' ] );
?>
<html> a tak dál


<html> a tak dál

<?
setcookie( 'title', 'value', '/', $_SERVER[ 'HTTP_HOST' ] );
echo 'ASDF';
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
7. 9. 2009   #3
-
0
-

a co ak vyhodnocujem,ci cookie zalozim niekde uprostred skriptu? Takze to plati len na vystupy?ine php operacie mozu byt pred setcookie

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.127.–
Míša
~ Anonymní uživatel
106 příspěvků
7. 9. 2009   #4
-
0
-

To Juraj : Před zasláním hlavičky (header, setcookie, ...) nesmí být odeslán žádný výstup, tzn. žádné print, echo nebo "html".

Před odesláním hlavičky tedy můžeš zpracovávat cokoliv ale nesmíš poslat jedinný znak na výstup...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
7. 9. 2009   #5
-
0
-

ja osobne vyuzivam komfortu ob_start() a ob_end_flush()

pripadne pokud se da upravit nastaveni php tak se nastavi output buffering.. ale to neni zrovna dobrej napad kvuli prenositelnosti

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Stoj.dat + 20 = bezi.dat — založil Leopik

Kam na VŠ? — založil tanned88

Kam na vysokou? — založil kuceraz

Kam na vysoku ? — založil mephi

Kam s tím? — založil fujinos

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý