JQuery IE nepodporuje?? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JQuery IE nepodporuje?? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJQuery IE nepodporuje?? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
micro.210
Návštěvník
9. 9. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,
mám problém s podporou jQuery v Internet Exploreru

Příklad:
Mám jeden input a do něho napíšu nějaké slovo.. Pak kliknu na tlačítko OK a chci aby se mi zobrazila alert hláška, která bude obsahovat text napsaný v tom inputu.

Source:

[script.js]
function openSearchPageBlank() {

muj_text = $('#muj_text').val();
alert(muj_text);
}

[index.php]
<input id="muj_text" type="text" name="muj_text" />
<input type="button" value="Odeslat" onclick="openSearchPageBlank()" />

Ve Firefoxu to normálně funguje ovšem IE po kliknuti na tlačítko neudělá nic a ve stavovém řádku mám informaci o chybě:
'document.getElementById(...)' is null or not an object!

Všude píšou, že právě jQuery řeší tyhle problémy s kompatibilitou mezi prohlížeči, ale jak vidím tak to moc nefunguje nebo tam mám chybu ja?

Předem děkuji za všechny odpovědi..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
9. 9. 2009   #2
-
0
-

V "muj_text = $("#muj_text").val();" ti chybi na zacatku klicove slovo "var" :)

Ale taky jsem par minutek hledal, proc to nejde :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
micro.210
Návštěvník
9. 9. 2009   #3
-
0
-

To dannyk : Hehe :smile1: díky moc, já blbec hledám nějakou multi složitou chybu a přitom jde o základní záležitost..

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.85.–
Let me die happier..
dannyk0
Věrný člen
9. 9. 2009   #4
-
0
-

Porad plati, ze nejlehci chyby se nejhure hledaj :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Jquery v jquery — založil tribalcz

JQuery — založil janik366

JQuery UI — založil Yety

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý