Problém s ikonkou v traybaru – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s ikonkou v traybaru – Visual Basic – Fórum – Programujte.comProblém s ikonkou v traybaru – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
13. 9. 2009   #1
-
0
-

Mám problém se svou aplikací. Potřebuji, aby se aplikace po stisknutí určitého tlačítka nebo "skrýt" v Popup menu minimalizovala do ikonky v traybaru a po poklikání nebo stisknutí "zobrazit" v popup menu této ikonky opět zobrazila. Toto mi již funguje ale vyskytl se problém. Občas mi samo od sebe vyskočí popup menu nebo se aplikace minimalizuje. Nevím proč to dělá a tak vás žádám o pomoc.
Pravděpodobně je to zapříčiněno touto částí kódu:

Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)


Dim Result As Long
Dim msg As Long

If Me.ScaleMode = vbPixels Then
msg = X
Else
msg = X / Screen.TwipsPerPixelX
End If

Select Case msg
Case WM_RBUTTONUP
PopupMenu mnuPopup
Case WM_LBUTTONDBLCLK
If Form1.Visible = False Then
Form1.Visible = True
mnuFunction.Caption = "Skrýt"
Else
Form1.Visible = False
mnuFunction.Caption = "Zobrazit"
End If
End Select
Exit Sub
End Sub



Zkuste se na to tedy podívat a poraďte prosím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.44.18.–
Reklama
Reklama
jkonopasek0
Návštěvník
3. 10. 2009   #2
-
0
-

Používám trošičku jiný způsob a funguje bezchybně

Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, x As Single, y As Single)

RetVal = x / Screen.TwipsPerPixelX
Select Case RetVal
Case WM_LBUTTONDOWN
' zvedni form
Case WM_RBUTTONDOWN
' popup menu
Case WM_MBUTTONDOWN
' konec programu
End Select
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.130.–
Miranu0
Duch
16. 2. 2010   #3
-
0
-

RetVal má znamenat vrať hodnotu?
nebo je to tvá proměnná?
ale jinak jednoduše a čistě
10 z 10

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.243.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Problém — založil Já

Problem — založil Ghosta

Problém — založil pali6

Problém v C++ — založil Anonim

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý