Přehrání AVI klipu ve WPF – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přehrání AVI klipu ve WPF – .NET – Fórum – Programujte.comPřehrání AVI klipu ve WPF – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Luďa
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
17. 9. 2009   #1
-
0
-

Zdravim, udelal jsem si jednoduchou wpf app pro prehravani videa a nejak mi to nejede. Nevite nekdo proc?
MainWindow.xaml mam

<Window

xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
x:Class="movie.MainWindow"
x:Name="Window"
Title="MainWindow"
Width="640" Height="480">

<Grid x:Name="LayoutRoot">
<MediaElement Source="movie.avi" LoadedBehavior="Play" Name="mediaelement" MouseDown="mediaelement_MouseDown" />
<Button Margin="44,0,0,32" VerticalAlignment="Bottom" Height="70" Content="Button" HorizontalAlignment="Left" Width="190" Click="Button_Click"/>
</Grid>
</Window>

a v mainWindow.xaml.cs mam
private void mediaelement_MouseDown(object sender, System.Windows.Input.MouseButtonEventArgs e)

{
mediaelement.Play();
}

private void Button_Click(object sender, System.Windows.RoutedEventArgs e)
{
mediaelement.Play();
}

a ani na jednu moznost mi to video nespusti a pritom v blendu je videt uvodni frame toho videa... nevite nekdo proc se mi video nespusti?? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.52.–
Luďa
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
17. 9. 2009   #2
-
0
-

tak uz jsem na to prisel, je zapotrebi mit nainstalovan mediaplayer v.10 a vysse, pote mediaelement slape jak ma.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Nefunguje vytvoření klipu — založil dragon124

Gvp -&gt; avi — založil Matej Zabsky

C#: AVI video — založil Anonymní uživatel

Úprava INFO tagu v AVI — založil Michwuanquana

Přehrání videa — založil pawlik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý