Vetsi datovy typ nez decimal – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vetsi datovy typ nez decimal – .NET – Fórum – Programujte.comVetsi datovy typ nez decimal – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
19. 9. 2009   #1
-
0
-

ahojte,

chtel bych se zeptat kdyz potrebuji jeste vetsi datovy typ nez je decimal co delat?

nevite nekdo o nejake verejne strukture nebo tride na internetu ktera to umi (staci mi celociselny typ)?

dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.252.–
Reklama
Reklama
20. 9. 2009   #2
-
0
-

BigInt

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
20. 9. 2009   #3
-
0
-

tak jestli to tusim dobre tak BigInt je 64b a decimal je 128b tak je mensi. Spis jsem myslel nejakou strukturu jestli nevite co koluje na internetu, ktera by se o to postarala sama se zvetsovala a vse s tim spolecny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.252.–
20. 9. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
jirka
~ Anonymní uživatel
284 příspěvků
20. 9. 2009   #5
-
0
-

no pracuji na programu pro matematiku ted zpracovavam kombinatoriku a kdyz treba vyberu sto znaku a 14. tridu variace s opakovanim tak dostavam jeste vetsi cislo nez je decimal ale asi to vyresim tak ze tam napisu ze je to proste vic nez maximalni hodnota decimal a bude

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.252.–
Miro17010
Stálý člen
27. 9. 2009   #6
-
0
-

To jirka : asi by som to tak skusil, ale pomocou:

struct VelkeCislo

{
decimal a; // koli tomu aby sa neprepisalo daco predtym
public decimal Cislo; // ale neviem ci nahodou sa dlhsie cislo nenapise za toto, cize ci nema byt "a" az po tomto
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.159.104.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

Datový typ — založil Rade.k

Dátový typ — založil zonda

Datový typ v tabulce — založil LiDr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý