Jak vymazat pamět počítače – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak vymazat pamět počítače – PHP – Fórum – Programujte.comJak vymazat pamět počítače – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
wswolf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
21. 9. 2009   #1
-
0
-

zdravim, mam takovy hloupy problem. Proste mam stranky kde se neco nacita z databaze (MySQL), ale kdyz to zmenim tak se to na webu nezmeni a musim treba trikrat dat refresh aby se mi to taky zmenilo. Nevite nekdo jak zaridit aby se ty stranky opravdu nacetli znovu z db aniz bych musel nekolikrat zmacknout refresh stranky. Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 9. 2009   #2
-
0
-

header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate"); // HTTP/1.1
header("Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); // Date in the past

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
wswolf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
21. 9. 2009   #3
-
0
-

To Anonymní uživatel : No tak jsem to tam pridal a vubec nic se nezmenilo, zase musim dat nejmin 3x refresh jinak se změna neprojeví...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
bukaj_0010
Věrný člen
21. 9. 2009   #4
-
0
-

wswolf
Zkus jiného klienta (jiný prohlížeč). Jestli to bude dělat pořád, tak bude nejspíše chyba na straně serveru. Podívej se pořádně na hlavičky odpovědi (např. pomocí rozšíření LiveHTTPHeaders[1] pro Firefox) a hledej cokoli, co souvisí s cache. Nevím přesně, jak by cachovala MySQL a tohle mi přijde divné, ale nemáš nad ní najakou vrstvu v PHP, která by mohla výsledky cachovat?

[1] https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3829

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.128.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
wswolf
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
21. 9. 2009   #5
-
0
-

To bukaj_001 : no jo, dělá to jenom mozilla, nevite nekdo kde se v mozille vypina cache?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.207.–
Lordest0
Super člen
23. 9. 2009   #6
-
0
-

tak na to aby si zobrazil nove data musis proste refresh po prikaze.. to nejde ze bez toho, to jedine cez ajax by sa dalo takto a to je tiez ina vec ;) ..

cize proste na konci funkcie alebo operacie co to vykonava daj presmerovanie na nejaku stranku..
nevidim asi ine riesenie..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý