4GB Kingston USB DataTraveler 100 – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

4GB Kingston USB DataTraveler 100 – Hardware – Fórum – Programujte.com4GB Kingston USB DataTraveler 100 – Hardware – Fórum – Programujte.com

Lordest0
Super člen
23. 9. 2009   #1
-
0
-

Hojte, potreboval by som USB a 4GB Kingston USB DataTraveler 100 sa mi zdá ako úplne pre mňa.
Cena je pod 10 € čo je super, veľkosť pre mňa na USB veľká (4gb na USB pre mňa úplne stačí), pekný design a konektor vysúvací.
Prezto aby som nekupoval zbytočne či je dobrý a či sa oplatí kúpiť.

Špecifikácia:
* USB disk s výsuvným konektorem (nehrozí ztáta "čepičky")
* rozhraní Hi-Speed USB 2.0
* kompatibilní s Windows Vista, XP (SP1 a vyšší), 2000 (SP3 a vyšší), Mac OS (10.x a vyšší), Linux (2.4 a vyšší)
* rozměry 59.7mm x 22.3mm x 9.5mm

dakujem za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
marioff0
Expert
23. 9. 2009   #2
-
0
-

v pripade pamati ja berem len Kingston... odporucam...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
24. 9. 2009   #3
-
0
-

Situace na poli flashdisků mi připadá skoro stejná, jako v případě mechanik - je jedno, kterou si vybereš, fungovat bude. Existuje pár "spešl" flashdisků jako například nějaké ultra-highspeed nebo flešky se zvýšenou odolností, zbytek je víceméně stejný jen v jiném kabátě.

Taky mám dobré zkušenosti s Kingstonem a ještě Pretecem (mám od nich dvě "bulletproof" flashky pro nošení na klíčích), ale spousta lidí kolem mě má i A-data, Apacery a další značky a nikdo si nikdy nestěžoval.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
24. 9. 2009   #4
-
0
-

Kingston je dobrá značka. Mám od nich cca 20 flash disků a spokojenost. Pro běžné použití by měl bohatě stačit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
marioff0
Expert
24. 9. 2009   #5
-
0
-

To Chrasty : jj Pretec Bulletproof je fakt delovka... aj ked trochu zamrzi rychlost :( ..

ak tak este CORSAIR Survivor, tiez celkom fajn, neni o moc drahsi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

100% SEO RS — založil mango

[C#] 1 proti 100 — založil sh00ter

100% šířka — založil Ondra

DIV height:100% — založil Bukage

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý