Design okna a jiných komponent – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Design okna a jiných komponent – .NET – Fórum – Programujte.comDesign okna a jiných komponent – .NET – Fórum – Programujte.com

 

DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
26. 9. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat,
je možné v C# nějakym způsobem změnit desing okna, a komponent na svůj vlastní?
Třeba ICQ, ten má vlastní desing všeho. Jak se to dá udělat? (Asi asi v C# psané neni ale je to jen příklad)

S pozdravem
Michael Flendr

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
26. 9. 2009   #2
-
0
-

Hledej WPF, je tu pár článků na toto téma a i nějaká vlákna ve fóru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
26. 9. 2009   #3
-
0
-

hledal jsem to WPF a nic o tom sem nenašel, tak pokud bys mi prosím mohl pomoct?:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
Wizard0
Stálý člen
26. 9. 2009   #4
-
0
-

Chces povedat, ze ked si zadal do googlu "WPF" tak si nic nenasiel? Neverim! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.193.–
DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
26. 9. 2009   #5
-
0
-

no, ne na googlu, ale tady, a sice něco našel, ale nemyslím že to by bylo to co potřebuji. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
26. 9. 2009   #6
-
0
-

Tak asi neumíš hledat.
http://programujte.com/?rubrika=26-programovani&sekce=139--net&kategorie=345-wpf

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
26. 9. 2009   #7
-
0
-

a jde to taky jinak? něco se mi posralo v blendu :-D ale je to divný pak:( jinak by to nešlo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
26. 9. 2009   #8
-
0
-

Napiš co chceš, někdo ti snad poradí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
26. 9. 2009   #9
-
0
-

To DjHard : Můžeš to značně komplikovanějším způsobem (pokud nevyužiješ nějaké hotové řešení) udělat i ve WinForms. Nezbývá ti nic jiného než zvolit správnou kombinaci klíčových slov a hledat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
26. 9. 2009   #10
-
0
-

Jo, to tady dělám celej večer? Ale sakra jakou kombinaci, zkoušel jsem Windows Form Desing in C#, Windows Form Layou in C#

tak já už fakt nevim :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
26. 9. 2009   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
DjHard
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
27. 9. 2009   #12
-
0
-

no, takže sem si teda v blendu namaloval atd.. vše udělal... ale mam problém... když otevřu VS tak ten WPF editor je úplně napiču... nemůžu si tam přidat to co potřebuju, nic... jak udělat abych to otevřel v norm WinForm editoru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.0.–
27. 9. 2009   #13
-
0
-

To DjHard : WPF nelze otevřít ve WinForm editoru. Jsou to odlišné technologie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Ukazání komponent — založil Alan

Vlastný komponent... — založil Mega.Lama

Kopírování komponent v C++ ??? — založil ota.simek@email.cz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý