Dev-C++ problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dev-C++ problém – C / C++ – Fórum – Programujte.comDev-C++ problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
libira0
Duch
26. 9. 2009   #1
-
0
-

Zdravím, v Dev-C++ teprve začínám a mám menší problém. Když napíšu jednoduchý program typu "ahoj světe" tak se program úspěšně zkompiluje, ale už nejde spustit. Jen problikne okno. Nevíte čím by to mohlo být?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
26. 9. 2009   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.79.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Wizard0
Stálý člen
26. 9. 2009   #3
-
0
-

ach jo - riadok 'return 0;' na konci funkcie main ukonci program, co ti z toho vyplýva?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.193.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 9. 2009   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
libira0
Duch
26. 9. 2009   #5
-
0
-

To Anonymní uživatel : no já se vám omlouvám za tuhle blbost, ale já si myslel že je to nějaká chyba. JInak si myslím, že to s tím RS232 zládnu, jelikož už jsem zvládnoul sakra těší věci. Já totiž C++ neviděl minimálně dva roky tak se do toho musím nějak dostat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
libira0
Duch
26. 9. 2009   #6
-
0
-

To yaqwsx : :-) neboj google ten zvládám....

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
pc_manik0
Stálý člen
27. 9. 2009   #7
-
0
-

To libira :
Ja byhc ti spíše než Dev-C++ doporučil MS Visual Studio C++.Mě u Dev-C++ příde hrozné prostředí teda aspon mě se nelíbí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
sputnikone+1
Věrný člen
27. 9. 2009   #8
-
0
-

nebo C::B

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.157.–
zavsechny
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
27. 9. 2009   #9
-
0
-

a nebo Qt Creator je také dostačující

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.242.–
pc_manik0
Stálý člen
27. 9. 2009   #10
-
0
-

To zavsechny :
To je no,jako pro začátečníky bohatě stačí,ale později už je třeba použít jiný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Podobná vlákna

Problem s Dev++ — založil Nostredemus

Problém s dev-c++ — založil Leito

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý