Zdravím, po spuštění IE8 se mi stránka načte asi za 1-2minuty, ve Firefoxu, žádný takový problém není a stránka se načte okamžitě. Na různých fórech jsem se dozvěděl. že problém může být v AVG. nebo v nějaké konkrétní aktualizaci z Windows Update, nicméně nikde není postup jak to řešit. Zajímavé je, že zdrojový kód stránky je videtelný ihned po zavolání stránky.
Mám WIndows XP Pro. + AVG Anti-virus Plus Firewall. Zkoušel jsem i zakázat doplňky, resetovat nastavení IE, dále diagnostiku potíží s připojením, vypnout anti-virus, ale nic nepomohlo.
Nevíte někdo co s tím, nemáte někdo podobný problém?
Fórum › Software
Problém s IE8
Nikdo nejspíš podobný problém nemá, protože se na fóru o programování nepočítá s tím, že by IE někdo používal. (and let's start flame:))
Přemýšlej, proč používáš IE narozdíl od Firefoxu, který máš o ikonku vedle a funguje:))
Ale chápu, že tohle není odpověď, kterou očkáváš, tak pardon za OT. Můžeš čekat na další odpovědi, případně se zeptat na fóru zaměřeném na Windows/IE, tam se nejspíš dočkáš konkrétní odpovědi.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
IE8 problém — založil Zuben
Problémi so zobrazením v IE8 — založil Sibyx
Chybné mazání fází stlačeného *.gif v IE8 (IEx) — založil Ti.
Problém v C — založil Robin
Problem — založil Ghosta
Moderátoři diskuze