Visual Basic? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual Basic? – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVisual Basic? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jiš0
Duch
1. 10. 2006   #1
-
0
-

Ahoj...
Chtěl bych se zeptat jestli je pro mě programátora začátečníka vhodný Visual Basic a jestli je dobré koupit si knihu o programování ve VB.
Díky :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
1. 10. 2006   #2
-
0
-

1) i já sem na něm začínal (když teda pominu html)
2) knížku si koupit můžeš, ale myslim že to zase není tak potřeba když je tu Sunmayův kurz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jiří Chytil0
Věrný člen
2. 10. 2006   #3
-
0
-

Pro začátečníky si myslím že je VB dobré ale určitě už bych nevolil VB 6 ale něco novějšího, třeba VB 2005.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
2. 10. 2006   #4
-
0
-

to bude asi nejlepší... i já se na něj už 4 měsíce chystám :helpme:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Marek0
Duch
3. 10. 2006   #5
-
0
-

Hey...VB je mocny nastroj a obcas je lepsi ako Ccko... a stym VB 2005 ked sa uz zacnes ucit tak to i ked ja by som este torcha pockal na Vistu lebo k chodu je potreba .Net platforma a tu kazdy nema...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jiří Chytil0
Věrný člen
14. 10. 2006   #6
-
0
-

Pravda je ze VB je mocny nastroj ale pomaly. A ucit se VB 6 uz neni prilis perspektivni.
Na nauceni se novejsiho VB ja osobne zatim nespecham a ani nevím jestli to planuju protoze existuji lepsi jazyky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Visual Basic — založil curro70

Visual basic — založil Saint

Visual Basic UPDATE — založil Saint

Visual Basic 2005 — založil dodo_mt

Visual basic pomoc — založil Tom

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý